ΑρχικήDaily NewsΆντε να τελειώνουμε!

Άντε να τελειώνουμε!

Σημαντικός ίσως και καθοριστικός ο σημερινός αγώνας της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ (16:00). Με νίκη η ομάδα μας θα βρεθεί με το ευρωπαϊκό εισιτήριο στο χέρι, ενώ αν στο άλλο ματς του ομίλου η Ανόρθωση δεν κερδίσει τον Απόλλωνα, δηλαδή ισοπαλία ή νίκη της ομάδας της Λεμεσού, θα βάλει και σφραγίδα. Κι αυτό καθώς η διαφορά θα πάει τουλάχιστον στους έξις βαθμούς και δεν θα μπορεί η Ανόρθωση να την καλύψει στα δυο τελευταία ματς, αφού ακόμη και με ισοβαθμία η Ομόνοια υπερτερεί της ομάδας της Αμμοχώστου στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Bet on Alfa

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς. Η Ομόνοια καλείται να σηκώσει κεφάλι, να αφήσει πίσω την ήττα από τον Αποέλ και να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο στόχος της Ευρώπης είναι μπροστά της, τον βλέπει κατάματα και πρέπει να τον εκπληρώσει και μαθηματικά, αν είναι δυνατό από σήμερα.
Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της για τον τελικό κυπέλλου. Στο Τσίρειο ο τελικός, στο Τσίρειο. Δεν είναι λίγες οι φορές που πανηγυρίσαμε σπουδαίες νίκες, με πιο πρόσφατη το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, με την Ομόνοια να συνδυάζει το νικηφόρο αποτέλεσμα με πολύ καλή εμφάνιση.

Από το σημερινό ματς θα απουσιάσει ο Καρλίτος που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και οι τραυματίες Ράμος και Δημητρίου. Επανέρχεται ο Χαφέζ.
Γρίφος η ενδεκάδα που θα παρουσιάσει ο Μιλόγεβιτς, αφού παρά τη δήλωσή του μετά το ματς με τον Αποέλ ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος ειδικά με κάποιους. Γι’ αυτό οι αλλαγές θεωρούνται δεδομένες.

Autoremarketing

Bet on Alfa