ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆντε, πάμε μάγκες!

Άντε, πάμε μάγκες!

Η μέρα έφθασε, ο αγώνας πλησιάζει. Η Ομόνοια ανοίγει το χορό των ευρωπαϊκών αγώνων με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ, στο «Stadion Gradski Nikšić». Εκεί όπου θα επιδιώξει το απόγευμα (18:30, Cyatvision1) να πάρει θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα την χρίζει φαβορί ενόψει του επαναληπτικού σε μια βδομάδα στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Προπονητής και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πετύχουν το στόχο τους, την ίδια ώρα όμως είναι και προσγειωμένοι. Ο Καϊάφας δεν θέλησε να χρίσει την ομάδα του φαβορί, παρά μόνο είπε ότι τα πάντα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένει τους παίκτες του σοβαρούς, πειθαρχημένους και έτοιμος να αποδώσουν το μέγιστο. Πάνω απ’ όλα, όμως, να φανούν μάγκες και να δικαιώσουν τις προσδοκίες, τόσο του ιδίου και της διοίκησης, όσο και του μεγάλου κόσμου της Ομόνοιας.

Η ομάδα μας θα βρει απέναντί της μια νεαρή και φιλόδοξη ομάδα, που δεν έχει την εμπειρία, αλλά και την ποιότητα της δικής μας. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να παρασύρει τους παίκτες μας, αντιθέτως με σεβασμό να κάνουν το παιχνίδι τους και εφόσον είναι αποτελεσματικοί, τότε μπορούν να φύγουν με το «διπλό».

Ο Καϊάφας, εφόσον δεν εκπλήξει, αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα με σύστημα 3-5-2, το οποίο θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ο Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια. Σε ρόλο κεντρικών αμυντικών, οι Κυριάκου δεξιά, Σερζίνιο στο κέντρο της άμυνας και Σκαραμοτσίνο αριστερά. Την δεξιά πλευρά, σε ρόλο μπακ χαφ θα καλύψει ο Ρούμπιο και την αριστερή ο Ράμος. Οικονομίδης και Ρόντρι θα είναι οι ανασταλτικοί μέσοι και ο Γκριγκαλασβίλι ως επιτελικός. Αλίπιο και Γκαρσία θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο, δυο ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά, που είναι σε θέση να «δέσουν».

Οι φίλοι της Ομόνοιας θα είναι κοντά στους 150, ενώ σύμφωνα με τι ανέφεραν οι άνθρωποι της Μπούντουτσνοστ, αναμένουν στο γήπεδο 6-7 χιλιάδες οπαδούς τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa