ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆντρος Χαρίτου: "Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο οι δύο...

Άντρος Χαρίτου: “Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες μιας ομάδας να τραυματίζονται σε μια ημέρα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Χαρίτου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα προβλήματα που προέκυψαν στους πράσινους, το παιχνίδι με την Ανόρθωση και τη δυνατότητα που υπάρχει στο νέο τερματοφύλακα να μπει στο αρχικό σχήμα από την πρώτη στιγμή.

Bet on Alfa

Το αρχικό του σχόλιο:«Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο να βλέπεις να τραυματίζονται οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες μιας ομάδας σε μια ημέρα. Δεν νομίζω να έχει ξανά συμβεί κάτι τέτοιο. Ακούσαμε για τον Ντόσα ότι θα είναι εκτός για δυο εβδομάδες, μακάρι να ήταν και οι δικοί μας για δυο εβδομάδες. Ακόμα και να αποθεραπευτεί ο Ουζόχο, μέχρι να βρει ξανά τη φόρμα του, θα φτάσει το τέλος της περιόδου», ανέφερε αρχικά για τους τραυματισμούς στην Ομόνοια.

Για τη φετινή πορεία της Ομόνοιας μέχρι στιγμής: «Το έχουμε πει πολλές φορές πως αυτή η Ομόνοια δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όχι μόνο από τα αποτελέσματα, είναι και οι εμφανίσεις και πολλά άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πάντα οι απαιτήσεις είναι υψηλές στην Ομόνοια. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει, αν μπορεί για το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει τα παιχνίδια με τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια. Γιατί όχι να μην μιλούν για μεγαλύτερους στόχους;»

Επηρεάζει ψυχολογικά ο τραυματισμός του Ουζόχο; Έδειξε μέχρι και ο κόσμος να τον πιστεύει: «Μόλις πληροφορήθηκα ότι τραυματίστηκε ο Ουζόχο, είπα ότι έχουμε τον Παναγή που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Είχε αποκτήσει και μια αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια. Ακόμη και ο κόσμος πίστευε ότι δύσκολα θα δεχόταν γκολ. Σίγουρα επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα».

Μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος τερματοφύλακας που θα έρθει; «Αυτό είναι ένα σενάριο που έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι πως εξελιχθεί το παιχνίδι. Λογικά, ο τερματοφύλακας που θα έρθει έχει την ποιότητά που πρέπει. Θα βρει μια καινούργια ομάδα, νέους παίκτες και θα είναι σε ένα περιβάλλον που θα αγωνίζεται πρώτη φορά. Δεν θα είναι αρνητικό ή θετικό. Ο προπονητής τερματοφυλάκων θα τον πληροφορήσει για κάποια πράγματα. Όπως για τα φάουλ του Ράγιος, ή κάποιοι που δοκιμάζουν σουτ από μακριά να τα έχει υπόψη του».

Τι θα κερδίσει η Ομόνοια αν περάσει από το «Αν. Παπαδόπουλος»; «Αν καταφέρει να το πράξει, θα είναι σημαντικό. Αυτό θα σημαίνει πως θα έχει περάσει τρία ντέρμπι αήττητη και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο και στην ψυχολογία».

Autoremarketing

Bet on Alfa