ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου:Αλλοίωση της βαθμολογίας με το καλημέρα

Άποψη φιλάθλου:Αλλοίωση της βαθμολογίας με το καλημέρα

Με βάση αυτά που είδαμε στο φετινό πρωτάθλημα, με το καλημέρα της νέας χρονιάς υπάρχει αλλοίωση της βαθμολογίας. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά.
Στο ματς Ενπ -Αποελ, ο Αποελ πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο διαιτητής του αγώνα πρόσθεσε 8 λεπτά καθυστέρησης και το σκορ του αγώνα στο 90΄ήταν 2-1 υπέρ της Ένωσης.
Στο 90+4 ο Αποελ πέτυχε το δεύτερο γκολ. Στη φάση αυτή, ο παίκτης του Αποελ κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον παίκτη της Ενπ. Αυτό ήταν ένα πολύ σοβαρό “ανθρώπινο” λάθος.
Στο 90+9, ο Αποελ πετυχαίνει το τρίτο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ που δόθηκε υπέρ του Αποελ αντί της Ένωσης. Με βάση τα “ανθρώπινα” λάθη που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Αποελ πήρε 3 βαθμούς αντί 1 ή 0.
Έτσι, ο Αποελ στα δύο ματς που έπαιξε μέχρι τώρα, έχει 6 βαθμούς αντί 4 ή 3. Η Ενπ έχει μηδέν βαθμούς αντί 1 ή 3.
Στο ματς Αεκ – Ομόνοια, η Ομόνοια απώλεσε 2 βαθμούς λόγω της γνωστής “σφαγής”. Έτσι, η Ομόνοια αντί να έχει 12 βαθμούς, αυτή τη στιγμή έχει 10 ενώ η Αεκ κέρδισε ένα πόντο που δεν έπρεπε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στο ματς Πάφος- Αεκ, η Αεκ άνοιξε το σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε και άδικα ο παίκτης της. Αν δεν δινόταν εκείνο το πέναλτι υπέρ της Αεκ και η κόκκινη στον παίκτη της Πάφου, πολύ πιθανό η ομάδα της Λάρνακας να μην έπαιρνε εκείνο το τρίποντο.
Με λίγα λόγια, από τα μέχρι στιγμής “ανθρώπινα” λάθη των πρώτων αγωνιστικών, ευνοημένοι είναι ο Αποελ και η Αεκ και αδικημένοι η Ομόνοια, η Ενπ και μερικώς η Πάφος.
Μπλάκκης
Autoremarketing

Bet on Alfa