ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου:"Κεφάλαιο κύπριοι ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια, οι ανεύθυνοι και ο...

Άποψη φιλάθλου:”Κεφάλαιο κύπριοι ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια, οι ανεύθυνοι και ο Τιμούρ”

Ως γνωστό, αποτελεί στρατηγική επιλογή της Ομόνοια να προωθήσει κύπριους ποδοσφαιριστές.  Για το σκοπό αυτό, η Ομόνοια καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες. Εξάλλου, η Ομόνοια αυτή τη στιγμή έχει στις τάξεις της σπουδαίους κύπριους ποδοσφαιριστές. Η Ομόνοια έχει την τιμή να έχει στην ομάδα της το Δημήτρη Χριστοφή, ένα πολύ καλό αλλά και πολύ άτυχο ποδοσφαιριστή.  Η Ομόνοια ανέπτυξε και προώθησε τον Τζιωνή και τον Κακουλλή. Στην Ομόνοια αγωνίζεται ο πολύ καλός Κατελάρης. Η Ομόνοια πλήρωσε για να πάρει τον σπουδαίο Κούσουλο από τη Νέα Σαλαμίνα.  Η Ομόνοια έχει τον πολύ καλό και επίσης άτυχο Παναγή.  Η Ομόνοια ανέπτυξε και προώθησε τον Κατσαντώνη τον οποίο πήρε ο Αποελ για να τον στείλει στη β΄ κατηγορία. 

Bet on Alfa

Εν ολίγοις, στην Ομόνοια γίνεται αρκετή δουλειά για να  αναδείξει κύπριους ποδοσφαιριστές. Το κάνει αυτό γιατί τη συμφέρει.  Το κάνει γιατί είναι ζωτικής σημασίας για αυτήν.  Δεν το κάνει επειδή απειλείται με πρόστιμο.  

Το ότι επιβάλλεται πρόστιμο στις ομάδες που δεν χρησιμοποιούν κύπριους ποδοσφαιριστές απλά βάζει το πρόβλημα κάτω από το χαλί. Προφανώς οι υπευθυνο-ανεύθυνοι δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν προς όφελος των κύπριων ποδοσφαιριστών και προσπαθούν να καλύψουν το κενό τους με πυροτεχνήματα, όπως αυτό της επιβολής προστίμου για τη μη χρησιμοποίηση κυπρίων.  Η είδηση του Σαββάτου το επιβεβαιώνει αυτό.

Τι έγινε το Σάββατο 9/11/2019;  Οι νεαροί της ΕΝΠ (Κ-19) είχαν αγώνα, έλα όμως που κλήθηκαν να αγωνιστούν σε χωράφι. Tο αποτέλεσμα ήταν τρεις παίκτες των νέων της Ένωσης να τραυματιστούν στο γόνατο. Αυτό ανέφερει η σχετική ανάρτηση που έγινε από πλευράς Ένωσης. Η διαδικτυακή ιστοσελίδα omada.reporter.com έχει το σχετικό ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες από το χωράφι στο οποίο τραυματίστηκαν οι παίκτες της Ένωσης («Τραγικές συνθήκες γηπέδου σε αγώνα Κ19-«Δεν είναι χωράφι ούτε περιβόλι» (pics)», omada reporter, 9/11/2019).

Και επειδή κανείς δεν ακούει στον τόπο αυτό, οι ποδοσφαιρόφιλοι της Κύπρου έφτασαν στο σημείο όταν θέλουν να εισακουστεί ένα πρόβλημα, να αναφέρουν ότι πρέπει να το θέσουν υπόψη του Τιμούρ και να το θέσει ακολούθως αυτός στους υπευθυνο-ανεύθυνους, μπας και γίνει κάτι.  Σε τέτοιο σημείο φτάσαμε. Ο Τιμούρ πρέπει να δει το θέμα…

Συμπερασματικά, είναι γελοίο να επιβάλλεται πρόστιμο σε μια ομάδα που κάνει τα πάντα για να προωθήσει του κύπριους ποδοσφαιριστές. Και είναι εξοργιστικό η επιβολή του προστίμου σε αυτούς που πραγματικά γνοιάζονται για τον κύπριο ποδοσφαιριστή, να γίνεται από τους ανεύθυνους που σφυρίζουν αδιάφορα για τον κύπριο ποδοσφαιριστή.  

Κατερίνα Βασιλείου

 

Autoremarketing

Bet on Alfa