ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:"Ορισμός σταδίου από ΟΥΕΦΑ στην Αρμενία, Ερεβαν για...

Άποψη Φιλάθλου:”Ορισμός σταδίου από ΟΥΕΦΑ στην Αρμενία, Ερεβαν για αγώνα με Αραράτ”

Φαίνεται ότι για ακόμα μια φορά η ΟΥΕΦΑ πήρε μια απόφαση περίεργη που βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία τον ποδοσφαιριστων της ομάδας μας . Όλοι καταλαβαίνουμε ότι η δική μας ομοσπονδία δεν έκανε κάτι για να μας προστατεύσει όπως θα έκανε για την αγαπημένη και χρόνια ευνοημένη ομαδα τους, οπόταν εμείς θα πρέπει να κάνουμε ενέργειες για να προστατεύσουμε των εαυτό μας. Κατά την άποψή μου η διοίκηση θα πρέπει να αντιδράσει, αν δεν το έχει πράξει ήδη, και να πιέσει κοπ και ουεφα να κάνουν το προφανές. Δηλαδή να ορίσουν τον αγώνα σε ουδέτερη έδρα για την ασφάλεια της υγείας των ποδοσφαιριστων.
 Οι Αρμένιοι προφανέστατα έχουν μαγειρέψει τα νούμερα αφού τα νέα κρούσματα ημερήσια κυμαίνονται στα 200 αλλά έδειξαν μόνο 25 (ξεκάθαρα μαγείρεψαν το νούμερο) μια μέρα πριν την απόφαση της ουεφα. Φυσικά ο αριθμός των νέων κρουσμάτων την επόμενη μέρα ανέβηκε στα επίπεδα των προηγούμενων μετρήσεων!! Επισυνάπτω πιο κάτω το συνδεσμο γνωστής ιστοσελίδας που δίνει τον αριθμό των νέων κρουσμάτων για δική σας αναφορά (https://www.worldometers.info/coronavirus/country/armenia/ ).
Με αυτό το ταξίδι η ομάδα θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο με τεράστια συνεπακολουθα αν μολυνθεί έστω και ένας ποδοσφαιριστης η άτομο από συνοδούς και προσωπικό που θα είναι μαζί με την ομάδα.
 Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να στοιχίσει την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη (βλέπε απόφαση ΟΥΕΦΑ για Ντριτα) αλλά και στο τοπικό πρωτάθλημα.. Τι θα γίνει αν βασικοί ποδοσφαιριστές μολύνθουν με τον υιό και παρουσιάσουν την ασθένεια. Βλέπουμε τι γινεται με άλλους ευρωπαϊκούς αγώνες για τα προκριματικά οταν ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στο Covid 19.
Νομίζω ότι και εσείς μπορείτε να βοηθήσετε με το να γράψετε κάτι για αυτό το θέμα για να αντιδράσουμε δυναμικά και να γίνει προσπάθεια έστω και την ύστατη για να αλλάξουμε αυτή την απόφαση.
ΜΚ
Autoremarketing

Bet on Alfa