ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:"ΤΟ Δ.Σ. ΕΠΕΣΕ - H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"

Άποψη Φιλάθλου:”ΤΟ Δ.Σ. ΕΠΕΣΕ – H ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”

Δεν νομίζω να υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑτης που παρακολουθεί τις εξελίξεις και να μην έχει αντιληφθεί ότι το νυν Δ.Σ. συμβούλιο μετρά τις τελευταίες του μέρες στο σωματείο μας. Το αν το έργο που παρήγαν κρίνεται θετικό ή αρνητικό μπορεί ο καθένας να το συμπεράνει με τα δικά του κριτήρια. δεν θα επικεντρωθώ όμως σε αυτό. για μένα αυτό που μετρά είναι η επόμενη μέρα και πως αυτή μας βρίσκει. Ποια είναι τα θέλω μας σαν οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ;

Τα δεδομένα είναι τα ακόλουθα.
οι εκλογές θα γίνουν σε 1 με 3 μήνες από τώρα. Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν μόνο τα υφιστάμενα μέλη αφού δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα μέλη που είναι εγκεκριμένα από το σωματείο για τουλάχιστο 6 μήνες από την ημέρα έγκρισης τους.
άρα είμαστε και πάλι καταδικασμένοι να αποτύχουμε αφού τα ίδια άτομα που ψηφίζουν “κορδόνι” τα τελευταία 4 διοικητικά συμβούλια θα το κάνουν και τώρα. είναι γνωστό ότι τουλάχιστο 500 αιτήσεις έχουν απορριφθεί ή καλύτερα δεν έχουν απαντηθεί ποτέ (κατά παράβαση του καταστατικού).
Προτεινόμενη Λύση:
Ορισμός από τα υφιστάμενα μέλη μεταβατικού Δ.Σ. με διάρκεια όχι μεγαλύτερου των 10 μηνών από σήμερα με άμεσους στόχους:
Διαμόρφωση νέου πλάνου και θεσμού εγγραφής μελών με νέες προσιτές τιμές για τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη κάθε ηλικίας αντίστοιχο με ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας όπως Μπενφίκα, Μπαρσελόνα, Μαν Γιουνάιτετ,  Ολυμπιακός. Τα μέλη μπορούν να κατηγοριοποιηθούν αναλόγως ποσού για τα διάφορα προτερήματα που θα έχουν με βασικό άξονα όμως όλα τα μέλη να έχουν την ίδια βαρύτητα στο θέμα ψήφου με εξαίρεση τις μαθητικές και παιδικές κατηγορίες.
Άμεση πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με πρώτο λόγο στην πρόσληψη Τεχνικού διευθυντή για να ελαφρυνθούν οι ευθύνες του Δ.Σ. και να αφεθεί το Δ.Σ. στο πρώτο και κύριο στόχο που είναι ο εκσυχρονισμός της λειτουργίας του σωματείου μας. Την ίδια ώρα ο τεχνικός διευθυντής με πλάνο 3ετίας θα μπορέσει να αφεθεί στο έργο του με άμεσο στόχο την επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους τίτλους .
Ανοικτές συγκέντρωσης ανά επαρχία ανάλογες με του 2013 με κύριο μέλημα την ανταλλαγή απόψεων και την απορρόφηση καινούριων ιδεών και άμεση και επιτόπου εγγραφή νέων μελών που θα έχουν εκτός από τα προφανές άμεσα οικονομικά οφέλη στην ομάδα μας.
Επικαιροποίηση και εκσυγχρόνηση καταστατικού κατόπιν διαβούλευσης με τα μέλη στο τέλος της 10μηνης θητείας. οι όποιες μεταρρυθμίσεις οφείλουν να εγκριθούν με συντριπτική πλειοψηφία από τα μέλη.
Νέες εκλογές στα τέλη του 2016 με κύριο γνώμονα την δημοκρατία και την νέα άποψη που το άνοιγμα των νέων μελών θα φέρει.
κάτοχος σίζον δυτικής κερκίδας
“Είμαστε όλοι θύρα 9”
“η ουδετερότητα ήταν ανέκαθεν το μεγαλύτερο άλλοθι των φασιστικών καθεστώτων”
Λ.
Autoremarketing

Bet on Alfa