ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: Θέμα Χριστοφή

Άποψη Φιλάθλου: Θέμα Χριστοφή

Ο Χριστοφή ζητά ένα ποσό κοντά στες 300 (ίσως και πιο κάτω) για να κλείσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και απορρίπτει πρόταση κοντά στο μισό εκατομμύριο που άλλη ομάδα. Άρα ο παίκτης δείχνει τη θέληση του να επιλέξει εμάς που είναι το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Εν βλέπω το λόγο να μεν γλυτώσουμε 140 που Κιρμ και 40 που Εζέ και να επιβαρύνουμε με έξτρα 120 για να επιστρέψει ο Χριστοφή. Πόσο μάλλον όταν φέτος γλυτώσαμε αρκετά άλλα βαρετά συμβόλαια (Σκαραμοτσίνο 160+, Λεάντρο 170, Μορέιρα, Γκαρσία).

Bet on Alfa

Το πιο σημαντικό είναι πως ο Χριστοφή (καλώς ή κακώς, αν παίξει ή όχι) θα φκάλει τη μεταγραφή του από έξτρα πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και όχι μόνο, ενώ σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ του γυρίσει τη πλάτη είτε θα τον δούμε με τα χρώματα των μπλέ της Κύπρου σε Λάρνακα η Λεμεσό είτε θα επιλέξει το πιο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του που το παράρτημα της ΚΟΠ και την ένωση εταιριών ποδοσφαιρικών συμφερόντων της Κύπρου.

Για όλα τα πιο πάνω η μεταγραφή του Δημήτρη στην ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει την μικρή υπέρβαση τόσο για την αγωνιστική ενδυνάμωση της ομάδας αλλά κυρίως για το χαμένο της πρεστίζ. Και αν θέλει η διοίκηση έξτρα έσοδα ας μειώσει την ετήσια συνδρομή μελών, να προσθέσει προνόμια στα ενεργά της μέλη και να κάμει εκστρατείες με στόχο τες 10 000 μέλη που με προϋποθέσεις και σωστό σχεδιασμό μπορεί να φέρνουν 1 εκατομμύριο ευρώ έσοδα το χρόνο. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει μεγάλο ρόστερ, δυνατό με ΒΑΘΟΣ για να αντέξει μέχρι τέλους και να πάρει τον ΤΙΤΛΟ.

 

Σταύρος

Autoremarketing

Bet on Alfa