ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλο τον...

Άποψη φιλάθλου: “Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο”

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλο τον κόσμο που καλώς η κακώς αγανακτεί και αντιδρά με τη διοίκηση της Ομόνοιας τους τελευταίους μήνες, και ιδιαίτερα στη Θύρα 9.
Η Ομόνοια είναι σωματείο. Λόγο έχουν τα μέλη και όχι απαραίτητα όποιος είναι φίλαθλος (εγώ δεν είμαι μέλος). Ποιες αιτήσεις εγκρίνονται είναι απόφαση του συμβουλίου η της γενικής συνέλευσης εαν το αποφασίσει η ίδια η συνέλευση. Όταν αλλάζει συμβούλιο, το νέο συμβούλιο ορίζει τη δική του πολιτική. Για να μην επιτραπεί σε κάποιους να είναι μέλη μάλλον το συμβούλιο θεωρεί ότι κάποιοι (εγώ πιστεύω άθελα τους) θα κάνουν παραπάνω ζημιά παρά καλό στο σωματείο.
Ήδη μια φορά όταν παραιτήθηκε ο Δώρος Σεραφείμ πήγαμε χωρίς σχεδιασμό “με τη μαγκιά μας και τα λεφτά μας” θύμα στα γνωστά κατεστημένα, μαζέψαμε ένα πρωτάθλημα, 30+ εκατομμύρια χρέος και δεν ξέρω πόσα χρωστούμενα σε παίκτες. Όταν ερχόταν οι Τζιοβάννης-Μιλτιάδης, γιατί κανένας άλλος δεν είχε παρουσιάσει σοβαρή πρόταση, η Θύρα 9 επανηγύριζε.
Όταν εκλέγηκε ο Μυλωνάς, κανένας δεν ενδιαφέρτηκε να αναλάβει, ήταν πολλά τα χρέη προφανώς. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο οικοδόμημα, αλλά δεν μας παίρνει για άλλα αππώματα. Είναι πολλά τα συσσωρευμένα λάθη, ένα μικρό στραβοπάτημα και θα κλείσει η Ομόνοια. Να με συγχωρείτε, δεν έχω εμπιστοσύνη σε σύνολα που μπαίνουν μέσα στο σωματείο και βρίζουν τα μέλη και τον πρόεδρο και συμπεριφέρονται σαν κακομαθημένα παιδάκια που μόνο αυτοί θέλουν την ομάδα να πάει καλά και να κερδίζει ενώ οι υπόλοιποι είναι προδότες.
Αποδείχτηκε ότι το να έχεις καλύτερη ομάδα δεν είναι αρκετό με τη βρωμιά του Κυπριακού ποδοσφαίρου (ακόμα και αν την πληρώναμε σε διπλή-τριπλή τιμή, επί μια τριετία είχαμε με διαφορά το καλύτερο υλικό). Ας μας πουν ρεαλιστικά τι θα κάνουν με το κατεστημένο (θα τους πιστώσω ότι έχουν φρέσκες, ορθολογιστικές ιδέες και θα φτιάξουν καλύτερες ομάδες από τον “γερο” Σεραφείμ και τον “άσχετο” Ιακωβίδη) και ας αναλάβουν. Ας κρατήσουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι το ίδιο κατεστημένο έχει όπλα στα χέρια του (που οι ίδιοι του δώσαμε δυστυχώς) για να μας στείλει στην τέταρτη κατηγορία για οικονομικούς λόγους.
Η δική μου η άποψη ήταν να κρατήσουμε καθαρές θέσεις και να πάμε τέταρτη κατηγορία με το κεφάλι ψηλά, έτσι κι αλλιώς τα ίδια χρόνια θα θέλαμε να ανακάμψουμε και να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Αφού αυτό δεν έγινε όταν έπρεπε, δεν μπορεί να γίνει τώρα, εξαντλήσαμε δυστυχώς το “κεφάλαιο” του κόσμου και οικονομικά αλλά και σε υποστήριξη. Αφού χαράχθηκε γραμμή, δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν πισωγυρίσματα.
Ας τα έχουν αυτά υπόψιν οι φίλοι της Θυρας 9. Η ώρα τους πλησιάζει, πιθανόν τον Μάιο. Ας φροντίσουν να μην είναι αυτοί που θα βάλουν ταφόπλακα στην ιδέα που λέγεται Ομόνοια. Είναι το μόνο που έχει απομείνει να συμβολίζει πιο αγνούς καιρούς και πιο καθαρούς αγώνες.
ΥΓ: Εκτός φυσικά αν ισχύει αυτό που ψιθυρίζεται και είναι αυτό που επιδιώκει ένα μικρο τμήμα αυτού του συνόλου, και παρασύρει και τους υπόλοιπους εκμεταλλευόμενο την αγανάκτηση τους. Αν είναι έτσι, τότε “Well done, gentlemen” που λένε και στη βαρβάρικη.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa