ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου: "Μεγαλομέτοχε" go home

Άποψη Φιλάθλου: “Μεγαλομέτοχε” go home

Μας βγαίνει από … αριστερά και μάλιστα με πράσινο ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας ΑΠΟΕΛ και πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης.Μετά τον καταιγισμό διαμαρτυριών για τα ατελείωτα λάθη των “δικών του παιδιών”,ακόμα και οι άνθρωποι που έπιναν νερό στο όνομά του ( βλέπε Λούκας Φανιέρος,Πρόεδρος Αελ ) τον αποπέμπουν γιατί στην ουσία τα έκανε … σκατά με την πολιτική που ακολούθησε στο θέμα της διαιτησίας.
Αρχικά,ο μεγαλομέτοχος τους τα “έχωσε” κανονικά γιατί δεν είχε και άλλη διέξοδο.Δέκα μέρες αργότερα και κάνοντας στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών,ανακάλυψε την απέραντη εμπιστοσύνη προς τα “παιδιά” του και σε πείσμα αυτής της δήλωσής του,οι ίδιοι οι προστατευόμενοι του,τον άφησαν εκτεθειμένο με τα σφυρίγματα τους.
Αυτοί είναι Κωστάκη,αυτό δείχνουν και στα γήπεδα.Δεν μπορεί κανένας να τους αλλάξει γιατί,τον … μαθητευόμενο δεν μπορείς να τον ανακηρύξεις σε διδάσκαλο.
Ένα απλό παράδειγμα.Βγήκε στην μεγάλη κατηγορία ο Ορθοδόξου.Εντάξει,καλή περίπτωση,χρειαζόταν το χρόνο του και τα παιχνίδια για να πάρει ένα ντέρμπι όπως αυτό στο Τσίρειο μεταξύ ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ.Υπήρχε λόγος να μπεί σε τούτο τον αγώνα και να ένιωθε ” καμένος” πριν ξεκινήσει το παιχνίδι;Όταν εσείς οι ίδιοι δεν προσφέρετε προστασία σε αυτούς τους νέους ανθρώπους που πλασαρίστηκαν  στην μεγάλη κατηγορία,πως περιμένετε να τους κρίνουμε εμείς όταν,μαθητευόμενοι όντως τους ρίχνετε στον ωκεανό και στο πρώτο κύμα βουλιάζουν;
Όπως είναι η περίπτωση Ορθοδόξου υπάρχουν δεκάδες άλλες που σας αφήνουν εκτεθειμένο κύριε Κουτσοκούμνη.Αναλάβατε ένα τεράστιο έργο ως εκ της θέσης σας,
σας πιστώσαμε με καλή πρόθεση και διάθεση,τα αποτελέσματα όμως σας δίνουν απροβίβαστο βαθμό.
Γι αυτό το λόγο,παραμερίστε τις όποιες σκέψεις για έκτακτες γενικές συνελεύσεις,άτυπες συνευρέσεις,κάθοδος ξένων διαιτητών και άλλες συνάξεις που ειρήσθω εν παρόδω θα σας προςφέρουν παράταση ζωής.Είναι πολύ απλά τα πράγματα κ. Κουτσοκούμνη.
Αναλάβατε ένα έργο,προσπαθήσατε,τα αποτελέσματα δείχνουν τρανταχτή αποτυχία,γι αυτό ακριβώς τον λόγο,δώστε την παραίτησή σας για να αναλάβουν κάποιοι άλλοι,που ίσως το όραμά τους είναι πολύ διαφορετικό από το δικό σας.
Παρεμπιπτώντος κύριε Πρόεδρε.Ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου,ανά το παγκόσμιο,γνωρίζεις κανένα άλλο που να είναι μεγαλομέτοχος σε ποδοσφαιρική εταιρία και ταυτόχρονα να ηγείται της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας;
Μια απλή απάντηση την περιμένω.Στο κάτω – κάτω δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa