ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: " ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ...

Άποψη φιλάθλου: ” ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!”

Εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο:

Bet on Alfa

Να αναρτηθεί ένας πίνακας σε περίοπτη θέση στα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο στο Γερι, στην έξοδο των αποδυτηρίων στο ΓΣΠ, και επίσης να μεταφέρετε ένας πίνακας στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας και να τοποθετείται στην έξοδο πριν βγουν οι παίκτες να πατήσουν το γήπεδο. Το περιεχόμενο των πινάκων αυτών θα είναι ένα και σημαντικότατο:

ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εννοείτε το ίδιο να αναρτηθεί και στα αγγλικά.

Περκι με τούτο τον τρόπο θυμουντε οι παίκτες πριν μπουν στο γήπεδο ότι δεν δεχομαστε να χάνουμε από ΚΑΜΙΑ ομάδα και πόσο μάλλον να συμπεριφέρονται σαν και δεν συμβαίνει τίποτε.. Είναι στο χέρι του ΔΣ να τους δώσει να καταλάβουν οτι η ΗΤΤΑ για την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι άγνωστη λέξη. Τι εργοδότης είσαστε ρε επιτέλους; Εν εσιετε απαιτήσεις; Αν όχι, φυετε τζε κανει..

Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ μια “εξεζητημένη” σκέψη με τους άφιλους συνΟμονοιατες…Πολλά παράξενη η ψεσινή ήττα και εμφάνιση όπως και διάφορες άλλες εμφανισεις τα τελευταία χρόνια.. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως αυτές οι παράξενες εμφανισεις δεν είναι από τα κομμάτια του παζλ που απαρτίζουν την σιγουριά του κύριου Σεραφείμ ότι από το 2017-2018 η ομάδα θα επανέλθει.. Δεν θέλω να πιστέψω ότι μας επιβάλλουν πότε θα πρωταγωνιστίσουμε  για το πρωτάθλημα..Ελπίζω η σκέψη αυτή να είναι αποτέλεσμα της αυξημενης μου καχυποψίας και όχι μια πραγματικότητα.

Ευχαριστώ

Ακόμη ένας μπουχτισμενος Ομονοιατης
Αλεξης Δ.

Autoremarketing

Bet on Alfa