ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΆποψη φιλάθλου: ..."Ο-Μ-Ο-Ν-Ο-Ι-Α"...

Άποψη φιλάθλου: …”Ο-Μ-Ο-Ν-Ο-Ι-Α”…

Μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί αυτή η εβδομάδα μετά την ήττα στο αιώνιο ντέρμπι…

Bet on Alfa

Μέχρι που θα το τραβήξουμε λοιπόν;;; Πόσες πληγές ακόμα πρέπει να χαράξουμε στο κορμί της ομάδας μας;

Το λεξικό ερμηνεύει την λέξη ΟΜΟΝΟΙΑ ως εξής: Ταυτότητα αντιλήψεων που προέρχεται από συνεννόηση και σύμπνοια.

Μερικοί έχουμε ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό που με τις πράξεις μας βεβηλώνουμε ακόμη και τα βασικά ιδεώδη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και το πιο τραγικό είναι να πιστεύουμε ότι έτσι θα την σώσουμε.

Πρωτού γίνω πιο συγκεκριμένος, θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου, πως την λιγότερη ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στην ομάδα μας την έχει ο κόσμος. Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Στο δια ταύτα λοιπόν, η ήττα κόντρα στο Αποέλ έφερε στην επιφάνεια παθογένειες που μαστίζουν το τιμημένο σωματείο μας και που δυστυχώς δεν βοηθούν σε τίποτα…

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την λήξη του ντέρμπι, μερίδα οπαδών απείλησε παίκτες ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα η προπόνηση της Κυριακής να γίνει υπό την επίβλεψη αστυνομίας. Από το γεγονός αυτό κρατάμε την λέξη ΑΠΕΙΛΗ.

Την επόμενη μέρα μια ανάρτηση στο Facebook προκαλεί την επέμβαση της Αστυνομίας. Η ανάρτηση εμφάνιζε όπλα να βρίσκονται ανάμεσα σε διακριτικά της ομάδας, όπως σημαίες και κασκόλ. Οι φωτογραφίες περιήλθαν υπόψιν της Αστυνομίας και μετά την εξασφάλιση εντάλματος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη έρευνα στο οίκημα της «Θύρας 9» για την ύπαρξη των όπλων αυτών. Από το γεγονός αυτό ας κρατήσουμε το εξής: ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ

Την παραμονή του προχθεσινού αγώνα 20 περίπου οπαδοί της Ομόνοιας πήγαν αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο στην Πάφο, όπου κατέλυσε η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι, αποδοκιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές και φωνάζοντας χυδαία συνθήματα κατά του Προέδρου Δώρου Σεραφείμ. Από εδώ να κρατήσουμε το εξής: ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

Την Τετάρτη το απόγευμα γύρω στα 20 άτομα – οπαδοί της ομάδας, όρμησαν με συνθήματα κατά του προέδρου και της διοίκησης, με εμφανή πρόθεση να του επιτεθούν. Μέλη του σωματείου που ήταν εκεί και παρακολουθούσαν το ματς από την τηλεόραση, σηκώθηκαν και προστάτευσαν τον πρόεδρο. Έγινε έντονη φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των οπαδών και των θαμώνων, τα πράγματα οξύνθηκαν αλλά ευτυχώς δεν έφτασαν σε ακραίο σημείο. Κατά τον αναβρασμό, σημειώθηκαν υλικές ζημίες στο οίκημα. Από εδώ λοιπόν ας κρατήσουμε το εξής: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ 

Είναι άξιον απορίας αν υπάρχει κάποιος σώφρων ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που πιστεύει πως με αυτά μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα μας να λύσει τα προβλήματά της. Την θέση της συνεννόησης και σύμπνοιας έρχονται να πάρουν  οι λέξεις ΑΠΕΙΛΗ, ΒΡΙΣΙΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ. Πατούμε πάνω σε ιερά που εκφράζουν την ιδέα της ομάδας μας. Κανένας σεβασμός προς τις δημοκρατικές διαδικασίες λειτουργίας του σωματείου.

Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δικαιούται να έχει άποψη και να κρίνει τα δρώμενα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δικαιούται να έχει  λόγο και ψήφο αν το επιθυμεί, εφόσον τηρεί τις μίνιμουμ υποχρεώσεις του (όπως προνοεί το καταστατικό) ως μέλος του ιστορικού μας συλλόγου. Η γενική συνέλευση είναι ο χώρος που μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψη μας. Με το τέλος της κάθε συνέλευσης οφείλουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και πλέον είμαστε ένα εντός και εκτός γηπέδου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα με τις πράξεις του να προσβάλλει και να πληγώνει αυτό το σωματείο. Και αυτό ισχύει από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο.

 

Ο-Μ-Ο-Ν-Ο-Ι-Α λοιπόν σε όλα τα επίπεδα πριν να είναι αργά!

Υ.Γ1: Η επιβίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι σε μία λεπτή γραμμή. Οι ώρες που περνά η ομάδα είναι δύσκολες. Τα γεγονότα αυτών των 4 ημερών τις έκαναν ακόμη δυσκολότερες.

Υ.Γ2: Αν με τις πράξεις μας καταφέρουμε να διαλύσουμε το σωματείο μας, τότε θα δώσουμε την μεγαλύτερη χαρά σε αυτούς που κάποτε μας κυνηγούσαν με τα καλασνίκοφ της ντροπής… Και ο νοών νοεί τω.

Γιάννης Χαραλάμπους

Autoremarketing

Bet on Alfa