ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Προς Θ9, προς ΔΣ"

Άποψη φιλάθλου: “Προς Θ9, προς ΔΣ”

Προς Θ9.

Bet on Alfa

Ακούραστοι και φίλοι της Θ9. Έχω γράψει πολλές επιστολές κατά τους διορισμένους και μόνο που τους βλέπω και διαβάζω τις αποφάσεις τους μου έρχεται να κάνω εμετό στα μούτρα τους. Ρε παιδιά ξανασκεφτείτε διπλά την αποχή!!! Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται περισσότερο απ όλους την δική σας υποστήριξη αλλά πολύ περισσότερο μας λείπετε εμάς που εκτιμούμε αυτά που κάνετε για την αγαπούλα μας. Δέν μπορείτε να φανταστείτε πόση χαρά δίνετε στίς αντίπαλες ομάδες στο άκουσμα της αποχή σας. Αλλά πολύ περισσότερο χαίρονται οι διορισμένοι και θα βγάλουν την γλώσσα τους περίπατο και θα έχουν να λέν οτι εκεί που σας χρειαζόταν η ομάδα δέν σας είχε. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ ελάτε σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια και αυτούς ο καιρός που τους απέμεινε είναι ελάχιστος.

ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ελεος ρε!!!! Αν νομίζετε οτι θα καλύψετε το κενό της Θ9 με τα ΜΩΡΑ των ακαδημιών στο βόρειο πέταλλο πλανάστε!!! Κοιμάστε όρθιοι όπως πάντα δηλαδή.

Απλά θα καλύψετε τα καθίσματα ρε . Τέτοια παιχνίδια που έρχονται ρε θέλουν παλμό και δύναμη και όχι μωρά που ακόμα δέν ξέχασα το άγου.

 ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa