ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Όλους σας ενώνει ο Εθνικισμός (pic)!

Άποψη φιλάθλου: Όλους σας ενώνει ο Εθνικισμός (pic)!

Την Κυριακή τελέστηκε το 42ο μνημόσυνο του γρίβα στην Λεμεσό. Μόνο πίκρα και αηδία μας προκαλεί το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα υμνούν τον ολετήρα της Κύπρου. Τον προδότη, τον άνθρωπο που σε όλη του την ζωή έσπερνε τον θάνατο εις βάρος του συμφέροντος της πατρίδας του. Τον εμπνευστή του πραξικοπήματος του 1974. Τον ταγματασφαλίτη. Τον προδότη που δεν δίστασε να σταθεί στο πλευρό των Γερμανών στην κατοχή. Τον Χίτη. Τον άνθρωπο που υπό τις διαταγές του δολοφονήθηκαν αριστεροί στο όνομα και καλά του απελευθερωτικού αγώνα της εόκα.

Bet on Alfa

Για ακόμη μία χρονιά μαζί με την κυβέρνηση αναστασιάδη πολλοί άλλοι φορείς συμμετείχαν στο μνημόσυνο. Ανάμεσα σε αυτούς και ποδοσφαιρικά σωματεία. Ανόρθωση, Αποέλ, Απόλλων και πολλοί άλλοι μικρότεροι. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Κατηγορείτε την ΟΜΟΝΟΙΑ ότι έχει από πίσω της το ΑΚΕΛ αλλά ουδέποτε η ΟΜΟΝΟΙΑ επίσημα έχει αναφερθεί σε ζητήματα πολιτικής. Σε αντίθεση με εσάς. Τα σωματεία της εθνικόφρονης παράταξης. Όλοι μαζί με επίσημες ανακοινώσεις ανέκαθεν στηρίζετε τον εκάστοτε υποψήφιο του δησυ. Για μας είστε το ίδιο και το αυτό και ας θέλετε να δείχνεται διαφορές μέσα στα γήπεδα. Είστε οι απόγονοι του γρίβα. Όλους σας ενώνει ο εθνικισμός και το μίσος σας για την αριστερά. Όποτε σας δοθεί η ευκαιρία να κτυπήσετε από κοινού την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα το κάνετε όποιες διαφορές και να έχετε μεταξύ σας είτε μέσα στην ΚΟΠ, είτε σε δικαστικά σώματα, είτε σε διαιτησίες.  Η ιστορία όμως είναι γραμμένη και τίποτα δεν σας σκεπάζει… Είστε γνωστοί.

Και κάτι τελευταίο. Κανένα επίσημο σώμα των εθνικόφρονων σωματείων δεν έχει καταδικάσει ακραίες εθνικιστικές συμπεριφορές οπαδών ΠΟΤΕ. Μην διερωτάστε γιατί. Διότι όλοι είστε γέννημα θρέμμα της δεξιάς και ακροδεξιάς. Από τους προέδρους μέχρι και τους τελευταίους οπαδούς σας.

Αντρέας Αντρέου

Απολαύσετε τους:

10915132_737733972990081_6212445015110918077_n apoeRl-grivas-prountzos-mnimosino-apoel-mnimeio-stefani-trifylli.net_ grivas ano

Autoremarketing

Bet on Alfa