ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη Φιλάθλου:" OMONOIA ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Άποψη Φιλάθλου:” OMONOIA ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ”

Απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η Ομόνοια θα παρατάξει τους δύο υψηλόσωμους και γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς της, το Λανκ και το Λούφτνερ. Δίπλα τους θα είναι ο Λέζιακς και ο έμπειρος Χούμποτσαν. Αυτοί οι 4 αμυντικοί έχουν πολύ καλά φυσικά προσόντα και πολύ μεγάλη ταχύτητα σκέψης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιου και είναι για αυτούς του λόγους που η άμυνα της Ομόνοιας είναι αξιόπιστη, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα αποτελέσματα στα ζωτικής σημασίας για την Ομόνοια παιχνίδια.

Bet on Alfa

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 η Ομόνοια αντιμετώπισε την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και τη νίκησε χωρίς να δεχτεί τέρμα (1-0). Στις 14 Φεβρουαρίου του 2020 η Ομόνοια εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Αελ στο Τσίρειο. Στις 2 του Μάρτη του ίδιου έτους η Ομόνοια αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Αποελ και πάλι δεν δέχτηκε τέρμα (0-0). Την επόμενη αγωνιστική η Ομόνοια πάλι πήγε στο Τσίρειο και αντιμετώπισε την Αελ την οποία και νίκησε με 0-3. Πριν λίγες εβδομάδες, η Ομόνοια αντιμετώπισε την Αραράτ, μια ομάδα που πέρσι έφτασε μέχρι και τα playoffs του Europa League, και επίσης δεν δέχτηκε τέρμα, σε ένα αγώνα που διήρκησε 120 λεπτά. Μια εβδομάδα αργότερα η Ομόνοια ταξίδεψε στην Πολωνία για να αντιμετωπίσει με ομάδα που έχει μπάτζετ που ξεπερνά τα 30 εκ., ευρώ, τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο αγώνας κράτησε 120 λεπτά και η Ομόνοια δεν δέχτηκε τέρμα.

Είμαι βέβαιη ότι η άμυνα της Ομόνοιας θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και θα εξοστρακίσει (ricochet) τις επιθέσεις και της σερβικής ομάδας. Στο απομακρυσμένο σενάριο όμως που η Ομόνοια δεχτεί τέρμα, η ομάδα μας θα αντιδράσει και με υπομονή αλλά και επιμονή, οι πράσινοι επιθετικοί θα αυξήσουν την πίεση και οι αντίπαλοι μας κάποια στιγμή θα υποχρεωθούν σε λάθος και έτσι η Ομόνοια θα αντιστρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Απέναντι στη Λέγκια η παρουσία του Ντούρις ήταν πολύ επικοδομητική. Ο σλοβάκος επιθετικός διάνυσε πολλά χιλιόμετρα και τη στιγμή που έπρεπε βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο. Στο ματς που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα ο σλοβάκος επιθετικός θα είναι ακόμη πιο καλός καθώς το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί  θα του δώσει την ευκαιρία να αποκωδικοποιήσει πλήρως τους πράσινους αυτοματισμούς και να γίνει για τα καλά μέρος τους.

Aπέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η Ομόνοια θα παρουσιαστεί πανέτοιμη. O έμπειρος νορβηγός κόουτς και ο Λαός θα μεριμνήσουν για αυτό.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Κατερίνα Βασιλείου

ΥΓ

[1] 2CELLOS-Eye of the Tiger (official video) https://www.youtube.com/watch?v=l8KpjxesjsU

[2] Η ένεση του Λαού πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ομόνοια-Απόλλων (25 Σεπ., 2019, OfC tv) https://www.youtube.com/watch?v=kqbn4zsnNig

[3] Eίναι τρελλός, είναι τρελλός ο Νορβηγός…(15 Δεκ., 2019) https://www.youtube.com/watch?v=pAQoWiVoWao

[4] Ο 12ος παίκτης της Ομόνοιας κατά την είσοδο στο Ομόνοια-Αποελ (2 Δεκ., 2019, Kerkida net) https://www.youtube.com/watch?v=s1Vd3TwNwVE&feature=emb_rel_end

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa