ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάλθου: 9 + 1 λόγοι που διαφωνώ με...

Άποψη φιλάλθου: 9 + 1 λόγοι που διαφωνώ με την φυγή Anthony Scaramozzino.

Αν και ουδέποτε υπήρξα προσωπολάτρης, θεωρώ την επικείμενη φυγή του Άντονυ Σκαραμοτσίνο ως μια λανθασμένη απόφαση εκ μέρους του προπονητή. Την γνώμη μου την υποστηρίζω με 9 + 1 επιχειρήματα τα οποία θα ήθελα να μοιραστώ με τον κάθε Ομονοιάτη.

Bet on Alfa

Οι 9 + 1 λόγοι που διαφωνώ με την φυγή Σκάρα είναι οι εξής:

1) Ως παίχτης αποτελεί ποιοτική περίπτωση αριστερού μπακ. Ίσως το καλύτερο αριστερό μπακ του Πρωταθλήματος τα τελευταία 3 χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ακραίος αμυντικός του Πρωταθλήματος την σεζόν 2012-13 στα βραβεία του ΠΑΣΠ.

2)Γεμάτες σεζόν με την Ομάδα μας:
2012-2013 29 συμμετοχές και τις 29 εντεκάδα.
2013 -2014 29 συμμετοχές και τις 29 εντεκάδα.
2014- 2015 10 συμμετοχές και τις 10 εντεκάδα.
*Τα στοιχεία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

3)Βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία. Είναι 29 ετών, με τουλάχιστον μια ποδοσφαιρική πενταετία μπροστά του.

4) Εκ των αρχηγών της ομάδας. Ο ίδιος ο Καϊάφας τον όρισε ως ένα εκ των αρχηγών πριν μόλις τρεις μήνες. Αν δούμε το θέμα μακροπρόθεσμα μπορεί να αποτελέσει ένα από τους παίχτες θεμέλια για την νέα Ομόνοια και καθοδηγητή των νεαρότερων παιχτών.

5) Ξέρει που παίζει. Είναι παίχτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εδώ και 3 χρόνια, έζησε όλη την δύσκολή οικονομική περίοδο ενώ αποδέχτηκε όλες τις μέχρι τώρα μειώσεις που του έγιναν.

6) Δεν υπέπεσε σε κανένα εσωτερικό πειθαρχικό παράπτωμα. Δεν καταγράφηκε (δημόσια τουλάχιστον) κανένα πειθαρχικό παράπτωμα στην όλη του παρουσία στην ομάδα μας.

7) Πολύ καλή σχέση με τον Λαό.Δείχνει με κάθε ευκαιρία την εκτίμηση του αλλά και τον σεβασμό του προς τον Πράσινο Λαό. Απόδειξη αυτού η άρνηση του να φύγει το προηγούμενο καλοκαίρι από την Ομάδα μας ενώ είχε σχετικά καλύτερες προτάσεις αλλά και συνθήκες εργοδότησης από άλλες ομάδες.

8) Δημιουργεί στο Σωματείο νέα οικονομική ανάγκη κάλυψης της αποζημίωσης τερματισμού του συμβολαίου του. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο του είναι εντός των πλαισίων των οικονομικών δυνατοτήτων του Σωματείου.

9) Με την ενδεχόμενη φυγή Σκάρα καθηλώνεις Μαρκάσα και Λεάντρο ως αριστερά μπακ ενώ μπορούν να αξιοποιηθούν σε πολλές άλλες θέσεις. Ενώ και δύο εναλλακτικές επιλογές υστερούν στις αμυντικές τους δυνατότητες έναντι του Σκάρα.

10) Πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουμε σήμερα στο ρόστερ δεν έχουν προσφέρει ούτε καν τα μισά του Σκάρα και παραμένουν κανονικά από ότι φαίνεται στην Ομάδα.

Δεν προσπαθώ να κάνω τον προπονητή και ούτε έχω κανένα προσωπικό όφελος με την παραμονή Σκάρα, αλλά ως ένα απλός Ομονοιάτης θεωρώ ότι έχω την υποχρέωση να επισημάνω κάποια πράγματα ώστε ο καθένας να κριθεί δίκαια για την κάθε επιλογή που κάνει. Οι επιλογές του coach είναι σεβαστές φτάνει να είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

Από: Βασίλη Β.

Autoremarketing

Bet on Alfa