ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆρχισαν οι αφίξεις...

Άρχισαν οι αφίξεις…

Οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας άρχισαν να έρχονται στην Κύπρο αφού στο «τριφύλλι» μετράνε αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, που ορίστηκε για την προσεχή Δευτέρα 9 Ιουλίου.

Bet on Alfa

Ήδη στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Χουανάν Εντρένα, ο 22χρονος Ισπανός εξτρέμ. Σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Το ίδιο θα γίνει και με τον Χόρχε Ενρίκες, που αναμένεται σήμερα και αύριο θα περάσει κι αυτός από την ίδια διαδικασία.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι υπόλοιποι στην Κύπρο. Ο μόνος που θα καθυστερήσει αφού πήρε σχετική άδεια είναι ο Γκαφούρ, ποδοσφαιριστής που ήλθε και πέρασε την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Ως γνωστόν, ανακοινώθηκε και έκανε και δηλώσεις. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα έλθει την Τρίτη, 10 του μήνα.

Όσοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Κύπρο, νεοφερμένοι και μη, από αύριο θα αρχίσουν να περνούν σταδιακά από εργομετρικές εξετάσεις. Αυτές θα γίνονται στον χώρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου από τον Γιώργο Παναγιώτου, εργοφυσιολόγο που προσλήφθηκε από την εταιρεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa