ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Έγκλημα» με Αγουέρο για να πάρει Τόρες!

«Έγκλημα» με Αγουέρο για να πάρει Τόρες!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πίσω στο 2010 αρνήθηκε να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούνταν για τον Σέρχιο Αγουέρο και έναν χρόνο αργότερα ο Αργεντινός άρχισε να γράφει την ιστορία του με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «μπλε» να… σπαταλούν λεφτά στον Τόρες!

Bet on Alfa

Η ιστορία, όπως διαμορφώθηκε και με τις πτυχές που αποκαλύπτονται εν έτει 2019, είναι τέτοια που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πόσο μεγάλο λάθος έκανε στην περίπτωση του Αργεντινού, νυν πρώτου σκόρερ στα χρονικά των «πολιτών»…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «TheAthletic», η Τσέλσι ήταν πρόθυμη να διαθέσει 30 εκατομμύρια λίρες για τον Σέρχιο Αγουέρο, όμως, τα 5 εκατομμύρια που αξίωνε ο εκπρόσωπός του, Μπρούνο Σατίν, ήταν από τους λόγους που δεν προχώρησε η αγορά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έναν χρόνο αργότερα, η Σίτι τον έκανε δικό της έναντι 38 εκατομμυρίων λιρών και η Τσέλσι έφτασε στα 50 εκατ. για τον Τόρες από τη Λίβερπουλ, στο deal με το οποίο οι «κόκκινοι» απέκτησαν για 35 εκατομμύρια τον Άντι Κάρολ από τη Νιούκαστλ!

Ο Τόρες έκανε κάκιστη θητεία στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με περισσότερα λεφτά απ’ όσα θα είχε κοστίσει ο Αγουέρο, με τον τελευταίο να είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «γαλάζιων» του Μάντσεστερ, με 244 τέρματα σε 353 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και 71 ασίστ…

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa