ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈκλεισε το μάτι στην... Παρί ο Φιρμίνο (βίντεο)

Έκλεισε το μάτι στην… Παρί ο Φιρμίνο (βίντεο)

Πριν μερικές μέρες ο Βερτόνγκεν του έβγαλε το μάτι στην Premier League και τον ανάγκασε να κάτσει στον πάγκο με την Παρί. Ο Φιρμίνο όμως έγινε η χρυσή αλλαγή του Γίργκεν Κλοπ καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων… είδε το φως και με τρομερές ντρίμπλες και δυνατό σουτ έκανε το 3-2 για τους Reds που είχαν δει την PSG να επιστρέφει από το 2-0. Πρώτη στον όμιλο η Λίβερπουλ καθώς στο άλλο ματς, η Νάπολι έμεινε στο 0-0 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Bet on Alfa

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι μπήκε στο ματς η Λίβερπουλ και όπως στο 6′ με το βολέ του Φαν Ντάικ, ανάγκασε τον Αρεολά και όλη την άμυνα να παραχωρήσουν πολλά διαδοχικά κόρνερ. Η μπάλα ήταν μόνιμα στα καρέ της PSG, που είχε την τύχη να περάσει την μπόρα αναίμακτα, όμως όχι και το πρώτο μέρος. Η Λίβερπουλ συνέχισε να πιέζει και στο 31′ βρήκε το γκολ όταν μετά τη σέντρα του Ρόμπερτσον από αριστερά ο Στάριτζ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Αρεολά (1-0) στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός από το… 2012! Τέσσερα λεπτά αργότερα το Anfield πήρε φωτιά, όταν ο Μπερνάτ έκανε καθαρό πέναλτι στον Βαϊνάλντουμ και από τη βούλα του πέναλτι ο Μίλερ το 2-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ. Στο 40′ ύστερα από σέντρα του Ντι Μαρία, ο Καβάνι από θέση οφσάιντ, επιχείρησε το βολέ και στη συνέχεια με δύσκολο βολέ με το αριστερό ο Μενιέ μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη η πρώτη σημαντική φάση ήταν στο 58′ όταν το γκολ των Reds ακυρώθηκε σωστά για χτύπημα του Στάριτζ σε σημείο που πόνεσε στον Αρεολά και ο Αγγλος επιθετικός στο 61′ είχε αδύναμη κεφαλιά στα χέρια του Γάλλου keeper. Ο Κλοπ έβγαλε τον σκόρερ του πρώτου γκολ και πέρασε τον Φιρμίνο, όμως η ομάδα του έπαιξε συντηρητικά προς το τέλος για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Και αυτό φάνηκε να το πληρώνει στο 83′ όταν ύστερα από προσπάθεια του Νεϊμάρ, ο Μπαπέ με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Σταο 87′ το φάουλ του Αρνολντ βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού αλλά η λύτρωση ήρθε στο 92′ με τον Φιρμίνο να τιμωρεί την Παρί που αντί να διώξει προσπάθησε να φύγει στην κόντρα. Με τρομερές προσποιήσεις απέφυγε όσους προσπάθησαν να τον μαρκάρουν και με τρομερό διαγώνιο σουτ χάρισε τη μεγάλη νίκη με 3-2.

 Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Τζο Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ (93′ Φαμπίνιο), Σαλάχ (85′ Σακίρι), Στάριτζ (72′ Φιρμίνο).

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Μενιέρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Ραμπιό, Ντι Μαρία (80′ Τσούπο Μότινγκ), Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι (80′ Ντράξλερ).

Autoremarketing

Bet on Alfa