ΑρχικήDaily News«Ένας τεχνικός διευθυντής, εν σιήλια ριάλια;»

«Ένας τεχνικός διευθυντής, εν σιήλια ριάλια;»


Αυτό που απασχολεί τους φίλους της Ομόνοιας, θα έλεγα όλους σχεδόν, είναι γιατί η διοίκηση «κολλά» στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. «Εν σιήλια ριάλια;», διερωτάται ο κόσμος της ομάδας.
Την ώρα, μάλιστα, που τα παραδείγματα άλλων ομάδων «φωνάζουν» πως δουλεύει αυτός ο τρόπος και έχει θετικά αποτελέσματα. Η ΑΕΛ παλαιότερα με τον Ρούι Τζούνιορ, η ΑΕΚ με τον Κρόιφ προηγουμένως, με τον Ρόκα τώρα, η Ανόρθωση με τον Φαν Λέουβεν πέρσι, με τον Σταν Φαλξ. Είναι πολλά τα παραδείγματα.
Μάλιστα, πιο πάνω ομάδες με τους συγκεκριμένους τεχνικούς διευθυντές, είχαν και έχουν προϋπολογισμό σε λογικά πλαίσια. Έχοντας ένα ειδικό είναι λογικό να αποφεύγονται λάθη με ποδοσφαιριστές που άλλα περιμένεις και άλλα σου δίνουν. Δεν αποκτούνται παίκτες στα τυφλά ή αν θέλετε όπως τους σερβίρουν οι μάνατζερ, αλλά αξιολογούνται από ένα άνθρωπο σχετικό του ποδοσφαίρου, τους γνωρίζει και έχει άποψη. Είναι η δουλειά του.
Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος θα γλυτώσει λεφτά, θα δώσει ένα μισθό στον τεχνικό διευθυντή, θα του ορίσει το μπάτζετ και αναλόγως θα κάνει τις ενέργειές του. Αρχικά για τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστεί και ακολούθως θα γίνει η επιλογή ποδοσφαιριστών.
Ας το σκεφτούν επιτέλους λίγο πιο σοβαρά τα μέλη της διοίκησης, να θέσουν ένα πλάνο από τώρα και να αρχίσει να εφαρμόζεται σταδιακά, ώστε με τη νέα σεζόν να λειτουργήσει καλύτερα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ίδωμεν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa