ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈνα έμπειρο "πολυεργαλείο" στο κέντρο!(video)

Ένα έμπειρο “πολυεργαλείο” στο κέντρο!(video)

Όπως όλα δείχνουν (το σωματείο ανακοίνωσε πριν λίγο κατ’ αρχήν συμφωνία), ο Γκεόργκιε Μίχαϊ Φλορέσκου θα αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα την ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Bet on Alfa

Ψάξαμε και βρήκαμε αρκετά σημαντικά στοιχεία του παίκτη και σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω αναλυτικά.

Ένα ταλέντο γεννιέται… 

Ο Φλορέσκου γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 1984, στην Cluj-Napoca στην Ρουμανία. Από μικρός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο σχολείο της Universitatea Cluj CFM. Με την αποφοίτησή του αμέσως εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας στα 17 του χρόνια το 2001. Από την αρχή αγωνίστηκε ως μέσος και μέσα σε 2 χρόνια έγινε η πρώτη επιλογή του προπονητή του.

Η πρώτη μεταγραφή οι δύο τίτλοι και η πρώτη Ευρωπαϊκή εμπειρία… 

Τον Ιούνιο του 2004 φεύγει από την Cluj και πάει στην  Sheriff Tiraspol FC της Μολδαβίας όπου και έμεινε για 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια κερδίζοντας την Divizia Naţională δύο φορές και αυτό ήταν και το εισιτήριο για να παίξει για πρώτη φορά σε προκριματικό γύρο του Champions League.

Στην Ρωσική Premier league…

Τον Αύγουστο του 2006 παίρνει μεταγραφή για την Torpedo Moscow FC  στην οποία μένει μέχρι το 2007 κάνοντας 45 εμφανίσεις και σκοράροντας 9 γκολ. 

54 εμφανίσεις με την Midtjylland FC και ντεπούτο με την Εθνική…

Τον Ιανουάριο του 2008 μετακινήθηκε στην Midtjylland FC με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για 3 σεζόν. Το 2010 φεύγει δανεικός ξανά για Ρωσία για λογαριασμό της Alania Vladikavkaz FC με την οποία αργότερα υπογράφει συμβόλαιο. Το σημαντικότερο όμως εκείνη την χρονιά είναι η πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα της Εθνικής Ρουμανίας.  

Το πέρασμα από την Ουκρανία και το γκόλ “ποίημα”…

Στις 12 Ιουλίου 2011 υπογράφει στην Arsenal Kyiv. Το Αύγουστο του 2011 σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με την Βόρσκλα Πολτάβα πέτυχε ένα φανταστικό γκολ που γράφτηκε στα καλύτερα της Ευρώπης και το οποίο τα περιείχε όλα, σπριντ, ντρίπλα και σουτ.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/ufh7WrCN8Vc”]

Η επιστροφή στην πατρίδα… που δεν κράτησε για πολύ. 

Το  2013 επιστρέφει στην Ρουμανία για λογαριασμό της Astra Giurgiu με την οποία εμφανίζεται σε 6 αγώνες.

Η κορυφαία στιγμή!

Το καλοκαίρι του 2013 τον ζητάει η Δυναμό Μόσχας και αυτός εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας, κάνοντας όμως μόνο 3 συμμετοχές στην σεζόν και αυτό τον δυσαρέστησε με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι για λογαριασμό της  Astra Giurgiu στην Ρουμανία, για την σεζόν 2014 -2015.

Το πρώτο Ευρωπαϊκό γκολ… 

Με την Astra Giurgiu έκανε 6 εμφανίσεις στο Europa League πετυχαίνοντας μία γκολάρα σε βάρος της RB Salzburg σε ένα ματς όπου ηττήθηκε η Άστρα με 5-1. Επίσης στον αγώνα εναντίων της Σέλτικ έδωσε την ασσίστ για το μοναδικό τέρμα που πέτυχε η ομάδα. 

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/wt_w_DHOv8Q”]

Τελευταίος σταθμός η Gabala…

Την σεζόν 2015-16 παίρνει μεταγραφή στο Αζερμπαϊτζάν και την Gabala όπου ο προπονητής δεν τον προτιμά και κάνει μόνο 3 εμφανίσεις στο Europa League και μία εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Γιατί ΟΜΟΝΟΙΑ τελικά…

Ο Φλορέσκου προφανώς και είναι απογοητευμένος στην Gabala και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Όμως είναι ξεκάθαρο πως μετά και από την καριέρα του στην Άστρα αλλά και το πέρασμα από την Δυναμό, θέλει ομάδα που να πρωταγωνιστεί αλλά και να παίζει Ευρώπη. Εφόσον οι διαπραγματεύσεις με την  Άστρα δεν κατέληξαν κάπου, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη επιλογή καθώς πρωταγωνιστεί στο Κυπριακό Πρωτάθλημα αλλά επίσης παίζει Ευρώπη. Το βλέπει και αυτός σαν πρόκληση καθώς θεωρεί ότι μπορεί να καθιερωθεί στην θέση του αμυντικού μέσου και να διαπρέψει σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και πλέον απαιτητικό. Η εμπειρία που κουβαλά από τα διάφορα πρωταθλήματα που έπαιξε είναι πολύ σημαντική για την ΟΜΟΝΟΙΑ σε μία θέση στο κέντρο εξαιρετικά σημαντική.

stat

 

Autoremarketing

Bet on Alfa