ΑρχικήDaily NewsΈνα γκολ και γρήγορα!

Ένα γκολ και γρήγορα!

Από την Ομόνοια έλειψε το εύκολο στο ματς με την Ανόρθωση, αλλά και γενικά στα τρία τελευταία ματς. Το τονίσαμε αρκετές φορές, όμως είναι κάτι που θα πρέπει να δοθεί έμφαση, αφού τα γκολ δίνουν τις νίκες.
Πόσω μάλλον όταν η Ομόνοια στο προσεχές ματς με την Αγία Νάπα αναμένεται να αντιμετωπίσει μια ομάδα η οποία θα παίξει κλειστά στην άμυνα, στοχεύοντας να μην δεχθεί γκολ, κι ας μην βάλει.
Το «τριφύλλι» θα πρέπει να μπει αποφασιστικά από την αρχή, να βάλει πίεση στην αντίπαλό της και να αναζητήσει το γρήγορο γκολ. Με αυτό τον τρόπο θα υποχρεώσει την Αγία Νάπα να βγει από το καβούκι της, αφήνοντας κενούς διαδρόμους τους οποίους η Ομόνοια μπορεί να εκμεταλλευτεί με την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της.
Γίνεται αντιληπτό πως, για να γίνει η αποστολή της Ομόνοιας πιο εύκολη θα πρέπει να σκοράρει νωρίς. Να έχει υπομονή στο παιχνίδι της και να είναι αποτελεσματική.
Να δείξει την ανωτερότητά της και να «πατήσει» με τις γρήγορες εναλλαγές και το παιχνίδι επιβολής την αντίπαλό της. Η ομάδας έχει πολλές αρετές επιθετικά, χαρισματικούς ποδοσφαιριστές, απομένει να κάνουν τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν γκολ.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa