ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈνα ντέρμπι διαφορετικό από τ' άλλα

Ένα ντέρμπι διαφορετικό από τ’ άλλα

Στο κάθε παιχνίδι, στο κάθε ντέρμπι, η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ομόνοια. Ως μεγάλη ομάδα, επιβάλλεται να διεκδικεί το τρίποντο. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πανηγυρίσαμε την πρώτη μεγάλη νίκη στην τρέχουσα σεζόν. Ήταν η απάντηση στην ήττα που δέχθηκε η ομάδα μας από την ΑΕΚ στο ΓΣΖ τον πρώτο γύρο. Την μοναδική σε ντέρμπι, αφού στα υπόλοιπα πέντε το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο.

Bet on Alfa

Το προσεχές ντέρμπι, αυτό με τον Αποέλ το Σάββατο (15:00) δεν είναι σαν τα άλλα. Πάντοτε είναι διαφορετικό, ξεχωριστό, έχει μοναδική αίγλη. Τα κίνητρα απέναντι στον «αιώνιο» πάντοτε είναι πολλά και πρώτο είναι το πρεστίζ. Το έχουν αντιληφθεί οι ποδοσφαιριστές και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη παρότρυνση για να χύσουν αρκετό ιδρώτα, προσδοκώντας στο τρίποντο.

Ο «αιώνιος» είναι στην πρωτοπορία. Του έκανε πάσα η Ομόνοια με την επιτυχία της επί της ΑΕΚ. Άρα και πάλι είναι στα πόδια των παικτών του «τριφυλλιού» να ρίξουν τον Αποέλ από την πρώτη θέση. Ο βαθμός δυσκολίας και πάλι μεγάλος, όμως με θέληση, πάθος και τσαμπουκά, η Ομόνοια μπορεί. Οι παίκτες το πιστεύουν, ας το αποδείξουν.

Τα οφέλη με ενδεχόμενη επιτυχία θα είναι τεράστια, μας μεγαλύτερο απ’ όλα θα είναι ο κόσμος. Οι οπαδοί της Ομόνοιας αποτελούν συνεχές στήριγμα, δεν πτοήθηκαν στα χειρότερα και τώρα αναμένουν άλλη μια επιτυχία σ’ ένα μεγάλο ματς που θα τους τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό. Η ήττα στην Πάφο πλήγωσε, όμως η άμεση απάντηση και μάλιστα με κατάκτηση της πρώτης νίκης σε ντέρμπι, επέφερε και πάλι το χαμόγελο αισιοδοξίας.

Ας κερδίσει η Ομόνοια για τον κόσμο της, για το μεγαλείο της, για την ιστορία της. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα πως, δηλώνει παρούσα στην διεκδίκηση των στόχων της και έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Τέτοια ματς κερδίζονται με πάθος και ψυχή.

Autoremarketing

Bet on Alfa