ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈχει απαιτήσεις, το φώναξε!

Έχει απαιτήσεις, το φώναξε!


Μια ανάσα από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη βρίσκεται πλέον η Ομόνοια μετά το άνετο «διπλό» στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στο Παραλίμνι. Η διαφορά από την τρίτη θέση είναι σε απόσταση βολής, μόλις τρεις βαθμούς (ο Απόλλων αγωνίζεται το απόγευμα με την ΑΕΚ εκτός έδρας).
Η Ομόνοια έφθασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τώρα θα επιδιώξει να φθάσει στον στόχο που έθεσε προ δύο εβδομάδων, το 3 στα 3. Για να το πετύχει θα πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.
Άνετη, ωραία και αποτελεσματική, η ομάδα του Μιλόγεβιτς έφθασε στο ευρύ 4-1, νικώντας και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Σημαντικό στοιχείο, που φανερώνει ότι η ομάδα μας μπορεί να στηριχθεί και σε άλλους ποδοσφαιριστές.
Το ζητούμενο για την Ομόνοια είναι η σταθερότητα και η συνέχεια. Εφόσον το πετύχει, θα αυξήσει τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου της.
Το «τριφύλλι» έδειξε και με την χθεσινή του παρουσία πως έχει απαιτήσεις, θα είναι διεκδικητικό μέχρι τέλους και με αποφασιστικότητα μπορεί να δηλώσει Ευρωπαίο. Στα πλέι οφ, θα διεκδικήσει την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.
Με συνεχόμενες επιτυχίες και καλές εμφανίσεις, η Ομόνοια έχει να κερδίσει πολλά στην προσπάθειά της για έξοδο στην Ευρώπη. Το κυριότερο είναι να κερδίσει εκ νέου τον κόσμο της, τον οποίο έχει τεράστια ανάγκη για να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Bet on Alfa

Παράλληλα, η πορεία της ομάδας είναι συνδέεται και με την προσπάθεια για να περάσει το σωματείο τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ. Εφόσον παίρνει θετικά αποτελέσματα, ο κόσμος θα επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο, αλλά θα έχει και διάθεση να προσφέρει, να κάνει εισιτήρια διαρκείας.

Autoremarketing

Bet on Alfa