ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΈχει δύσκολο εμπόδιο στο Παραλίμνι

Έχει δύσκολο εμπόδιο στο Παραλίμνι

Διεξάγεται το επόμενο διήμερο (18-19/01) η πρώτη αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League για το 2022. Τέσσερις αγώνες για τη 13η στροφή της διοργάνωσης θα γίνουν την Τρίτη (18/01) και άλλοι δυο την Τετάρτη (19/01).

Bet on Alfa

Ανόρθωση – Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ

Tρίτη 18 Ιανουαρίου – 18:30 / Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού  / CBF TV

Ξεκίνημα στη νέα χρονιά με επιστροφή στις νίκες θέλουν να κάνουν Ανόρθωση και Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ, αφού αμφότερες δέχθηκαν ήττα στην τελευταία αγωνιστική του 2021. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει απολογισμό έξι νίκες και ισάριθμες ήττες, ενώ το συγκρότημα του Αγίου Δομετίου σε 12 παιχνίδια κατέγραψε μία επιτυχία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΠ – ΑΕΛ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου – 19:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» / Cytavision

Νικηφόρα, όπως τέλειωσαν τις υποχρεώσεις τους την προηγούμενη χρονιά, θέλουν να ξεκινήσουν και το 2022, ΑΠΟΠ και ΑΕΛ που συγκρούονται στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους». Οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες, με τους «γαλαζοκίτρινους» να μετρούν πέντε νίκες και επτά ήττες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision.

Απόλλων – Πετρολίνα ΑΕΚ

Tρίτη 18 Ιανουαρίου – 19:00 / Απόλλων Αρένα / CBF TV

Στη Απόλλων Αρένα ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την εκ των πρωτοπόρων Πετρολίνα ΑΕΚ. Οι «κιτρινοπράσινοι» ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ΑΠΟΕΛ και Κεραυνό, μετρώντας δέκα νίκες και δύο ήττες, ενώ από την άλλη οι «γαλάζιοι» έχουν πέντε νίκες και επτά ήττες και είναι στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

ΑΠΟΕΛ-Κεραυνός

Tρίτη 18 Ιανουαρίου – 20:00 / Λευκόθεο / CBF TV

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Λευκόθεο, όπου δύο από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Ο λόγος για τον ΑΠΟΕΛ και τον Κεραυνό (σ.σ. τρίτη ομάδα που έχει 22 βαθμούς είναι η Πετρολίνα ΑΕΚ), που αμφότερες μετρούν δέκα νίκες σε δώδεκα παιχνίδια. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Αχιλλέας Καϊμακλίου – ΕΘΑ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου – 18:30 / Λύκειο Παλλουριώτισσας / CBF TV 

Στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου θα υποδεχθεί την ΕΘΑ, με τις δύο ομάδες να επιζητούν επάνοδο στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες, ενώ το συγκρότημα της Έγκωμης μετράει δύο νίκες και δέκα ήττες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το CBF TV στην ιστοσελίδα www.cbftv.net.

Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου – ΕΑΣ Ομόνοια

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου – 19:30 / «Αίθουσα Παραλιμνίου» / YouTube KOK

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στο Παραλίμνι όπου η γηπεδούχος Giovani Ε. Ν. Παραλιμνίου θα αναμετρηθεί με την ΕΑΣ Ομόνοια. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός. Οι βυσσινί με απολογισμό οκτώ νίκες και τέσσερις ήττες έχουν 20 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση, ενώ οι πράσινοι είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω με 19 βαθμούς έχοντας επτά νίκες και πέντε ήττες. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΚΟΚ στο YouTube. 

Aπό την ιστοσελίδα της ΚΟΚ

Autoremarketing

Bet on Alfa