ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει επιλογές, απρόβλεπτο το πλάνο

Έχει επιλογές, απρόβλεπτο το πλάνο

Εάν κάτι έχει να υπερηφανεύεται τη δεδομένη στιγμή ο Ολίβα, είναι τις αυξημένες και ποιοτικές επιλογές που έχει στη διάθεσή του. Το γεγονός ότι, πολλές θέσεις «παίζονται» λόγω της παρουσίας ικανών ποδοσφαιριστών, είναι κάτι που φανερώνει τις φετινές δυνατότητες της Ομόνοιας. Μάλιστα, είναι κάτι που επιφέρει ένα υγιή συναγωνισμό και στις προπονήσεις γίνεται «μάχη» από τους παίκτες για να κερδίσουν τον προπονητή τους, ώστε να τους εμπιστευθεί μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Bet on Alfa

Το πλάνο, λοιπόν, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με το Παραλίμνι είναι απρόβλεπτο. Με τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με βεβαιότητα ποιοι έντεκα θα αρχίσουν τον αγώνα. Μάλιστα, αυτό ενισχύεται από την παρουσία του Ραμίρες για 90 λεπτά στο ματς της εθνικής του ομάδας την Τρίτη, με τον Ολίβα ενδεχομένως να σκέφτεται να τον ξεκουράσει. Εξέλιξη που λογικά θα επιφέρει και αλλαγή σχήματος. Όλα είναι πιθανά, λοιπόν, ενώ υπολείπονται δυο προπονήσεις για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Όσον αφορά στα σενάρια, γίνεται λόγος για διεκδίκηση της θέσης τους δεξιού εξτρέμ ελέω της απουσίας του Χριστοφή από τρεις ποδοσφαιριστές, Τζαϊλσον, Μόντες και Αντόνια. Αν αγωνιστεί ο πρώτος, τότε τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν οι Λόρα και Κούσουλος. Ακόμη, εάν είναι ο Μόντες αυτός τότε ο Αλμπίν ίσως κάνει ντεμπούτο, καλύπτοντας τη θέση του επιτελικού μέσου. Επίσης, τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικούν οι Ζίβετς και Εντρένα. Επιπλέον, ο Ολίβα θα εμπιστευθεί και πάλι τους Σοάρες και Γκόμεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ή θα δώσει την ευκαιρία αυτή τη φορά στον Ενρίκες. Και στο κέντρο της άμυνας, ο Γκαφούρ διεκδικεί μια θέση, πιθανότατα του Βύντρα. Γίνεται αντιληπτό πως, είναι πολλές οι θέσεις που «παίζονται», ενδεικτικό και των επιλογών που υπάρχουν στο ρόστερ. Σημασία έχει, αυτοί που θα αγωνιστούν να φέρουν εις πέρας και αυτή την αποστολή και η Ομόνοια να πετύχει το 2 στα 2, το απόλυτο των βαθμών.

Autoremarketing

Bet on Alfa