ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΉδη 8 παίκτες βρίσκονται στο όριο... και ένας εκτός!

Ήδη 8 παίκτες βρίσκονται στο όριο… και ένας εκτός!

2 ποδοσφαιρικές φράσεις ταιριάζουν απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

– Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες…

– Ο διαιτητής μας έσφαξε με το γάντι…

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι κάρτες με το πέρας της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος ακυρώνονται και ισχύει άλλο καθεστώς στα playoff με βάση το οποίο με την συμπλήρωση 2 κίτρινων τότε ο παίκτης χάνει το επόμενο.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές των playoff, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήδη αριθμεί 8 κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα (διπλή κίτρινη)… 

Είμαστε άραγε τόσο βρώμικη ομάδα όσο φαίνεται από αυτό το στατιστικό; Αυτή ήταν και η απορία του Μιλόγεβιτς προχτές.

Τι άλλο μπορεί να είναι αυτό εκτός από επιλεκτική εξάντληση της αυστηρότητας του διαιτητή; Δηλαδή όπως είδατε το αιώνιο ντέρμπι εσείς, θεωρείτε ότι η αγωνιστική παρουσία του Αποέλ άξιζε μόνο 2 κίτρινες; Ας γελάσουμε!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για μεγάλη διάρκεια του αιώνιου ντέρμπι έπαιζε με την μισή ενδεκάδα κιτρινισμένη. Αυτό δηλαδή δεν επηρεάζει τον τρόπο παιχνιδιού σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι, ιδιαίτερα στο αμυντικό παιχνίδι; Δεν ήταν δεμένα τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; Εεε αυτή η λεπτομέρεια λοιπόν ήταν εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδινε αβαντάζ στο Αποέλ! Σημασία δεν έχει το πόσο μεγάλο είναι το πλεονέκτημα του αντιπάλου αλλά το ότι κάποιος του το κατοχύρωσε. 

Αυτή η λεπτομέρεια δεν μπορεί να καθορίσει πολλά στη συνέχεια;

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Αμμόχωστος με κιτρινισμένους 8 παίκτες και τον Ράμος εκτός με κόκκινη. Σε κάθε επόμενη κάρτα των 8 (Οικονομίδης, Φλορέσκου, Ρούνιε, Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Κιρμ, Καρλίτος, Χαφέζ) σημαίνει πως χάνουν το επόμενο ντέρμπι των μπαράζ. Άρα 8 κίτρινες και μία κόκκινη θα μας κατατρέχουν για όλους σχεδόν τους αγώνες των μπαράζ. 

Είναι αυτό διαιτητικό σφάξιμο;

Είναι σφάξιμο με το γάντι όπως είπαμε στην αρχή. Μία κίτρινη δεν είναι κραυγαλέα φάση, όπως το πέναλτι ή η ακύρωση γκολ, όμως όταν είσαι στα μπαράζ, αν θεωρείται επουσιώδης μία λάθος κίτρινη, για κάθε ομάδα μπορεί να κρίνει ένα επόμενο ντέρμπι λόγω απουσίας παικτών!

Ας μην κάνουμε τις πάπιες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως γνωστόν ταλανίζεται από τους τραυματισμούς. Γνωρίζουν όλοι πως δυσκολεύεται να βρει εικοσάδα. Άρα δεν χρειάζονται και πολλά για να έχει κόστος η ΟΜΟΝΟΙΑ… Και ο νοών νοείτω!

Autoremarketing

Bet on Alfa