ΑρχικήDaily NewsΉρθε η ώρα και για την υπέρβαση...

Ήρθε η ώρα και για την υπέρβαση…

Η ομάδα μας στην εποχή Μιλόγεβιτς σημειώνει σταδιακά ανοδική πορεία αλλά τολμούμε να πούμε πως αποκτά και μία σταθερότητα που έλειπε από την αρχή της φετινής σεζόν. Για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρνει να παραμένει αήττητη και  σχεδόν αψεγάδιαστη στην άμυνα.

Bet on Alfa

Στους τελευταίους πέντε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου η ομάδα μας δέχτηκε μόλις 1 γκολ. 

Με δεδομένο ότι η απόδοση αυτή είναι καθαρά προϊόν του υφιστάμενου ρόστερ, τότε μπορούμε με ασφάλεια να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ και ότι καλό είναι να στηρίξουμε όλοι μας προπονητές και παίκτες ενόψει συνέχειας.

Αύριο Παρασκευή έχει δικαίωμα εγγραφής στην ΚΟΠ η όποια μεταγραφή της ομάδας και αυτόματα ανακτά δικαίωμα να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα μας κόντρα στην Αγ. Νάπα το Σάββατο 9 Ιανουαρίου. 

Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε πως, ναι ήρθε η ώρα της υπέρβασης… Ο Μιλόγεβιτς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει βεβιασμένες κινήσεις ενίσχυσης και ψάχνει για παίκτες ετοιμοπόλεμους στις θέσεις που υστερεί το υπάρχον ρόστερ. Άρα ναι θεωρούμε πως από αυτό το σημείο η ομάδα μπορεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να κτυπά στα ίσα όλους τους αντιπάλους  και όπου μας βγάλει.

Καμία ομάδα του πρωταθλήματος δεν δείχνει σταθερότητα και αυτό σημαίνει ότι βαθμοί θα χαθούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκμεταλλευτεί την υφιστάμενη σταθερότητα που δείχνει και με επιπλέον προσόν της την ενίσχυση, να κάνει το ξέσπασμα κάνοντας σερί νίκες αλλά κυρίως να κερδίσει και στα ντέρμπι αφού αυτό θα φέρει αυτόματα και βαθμολογική άνοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa