ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΊσως η λύση να είναι στον πάγκο...

Ίσως η λύση να είναι στον πάγκο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τελευταία 2 παιχνίδια που έδωσε, δεν έπιασε ψηλές αποδόσεις και τολμούμε να πούμε πως σε ορισμένα σημεία έπαιξε άναρχο ποδόσφαιρο…

Bet on Alfa

Υπάρχουν αντικειμενικοί αλλά και υποκειμενικοί λόγοι που οδήγησαν σε αυτές τις κακές παρουσίες που δυστυχώς έφεραν και την βαριά ήττα από την Πάφο. Ο Μιλόγεβιτς χρειάστηκε να ανακατέψει πολλές φορές την τράπουλα από την μέρα που κάθισε στον πάγκο χωρίς να έχει ευθύνη γι αυτό, καθώς κάθε εβδομάδα είχε να λύσει και ένα γρίφο αναλόγως των απουσιών. Τραυματισμοί αλλά κυρίως κάρτες μας ταλαιπωρούν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Είναι δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες να στηθεί ένας κορμός. Εκεί που υπήρχαν και οι λιγότερες απουσίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Ρομαρίκ, Ρόυνιε, Χαφέζ και μετέπειτα Καρλίτος είναι η γραμμή της άμυνας που δεν χρειάστηκε να αλλάξει σχεδόν ποτέ και έτσι έδεσε και απέδωσε θαυμάσια. Η μεσαία γραμμή που έχει και τεράστια ευθύνη για τον τρόπο ανάπτυξης της κάθε ομάδας άλλαζε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η μη παρουσία καθαρού στράικερ είναι κάτι που πονάει την γραμμή κρούσης η οποία αναλόγως συνθηκών έχει κάποια αποτελεσματικότητα.

Το παιχνίδι με την Πάφο έδειξε όμως και άλλα στοιχεία για τα οποία έχει μερική ευθύνη και ο Μιλόγεβιτς. Ο Φυλακτού έκανε ένα κακό παιχνίδι, ενώ ο Φλορέσκου από την άλλη φάνηκε ανέτοιμος. Ο Ράμος έδειξε πως δεν μπορεί κατ ουδένα λόγω να χρησιμοποιείται ως ακραίος αμυντικός, αλλά επίσης και η παρουσία του στα χαφ δεν κρίνεται και καλή, ιδιαίτερα τους τελευταίους δύο αγώνες. Θεωρούμε πως και οι τρεις δεν μπορούν να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα  καθώς με την παρουσία τους δυσκολεύουν αφάνταστα τόσο την ανάπτυξη όσο και την αμυντική λειτουργία καθώς βρίσκονται σε νευραλγικές θέσεις.

Βρίσκεται η λύση στο πάγκο; 

Θεωρούμε πως βρίσκεται. Οι Μπεμπέ και Οικονομίδης μπορούν να σηκώσουν το βάρος στο κέντρο και έτσι θα βοηθηθεί και το παιχνίδι του Ασίς. Χρειάζεται το μυαλό του Μπεμπέ και τα χιλιόμετρα του Οικονομίδη. Από την άλλη ο Χριστοφή άμεσα πρέπει να πάρει θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης και να προσδώσει την ποιότητα και ταχύτητα που χρειάζεται η επίθεση, σερβίροντας έτοιμα γκολ.

Δεν λέμε πως Φλορέσκου, Όρσουλιτς, Κασμί δεν έχουν θέση στο αρχικό σχήμα. Θεωρούμε όμως προς το παρόν πως είναι ανέτοιμοι. Ίσως μπορούν να γίνονται αλλαγές για αρχή και στα μπαράζ βλέπουμε. Εμείς πιστεύουμε στις επιλογές του προπονητή μας καθώς είναι καθαρά δικές του επιλογές τα νέα αποκτήματα, απλά η ΟΜΟΝΟΙΑ τους χρειάζεται στα μάξιμουμ της απόδοσης τους και αυτό θέλει δουλειά για να έρθει

Autoremarketing

Bet on Alfa