ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑγουέρο: «Θέλω να παίξουμε αντίπαλοι με τον Μέσι στο...

Αγουέρο: «Θέλω να παίξουμε αντίπαλοι με τον Μέσι στο Champions League»

Για τον Λιονέλ Μέσι και την απόφασή του να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να συναντήσει τον πολύ καλό του φίλο στο Champions League.

Bet on Alfa

Ο Σέρχιο Αγουέρο εντάχθηκε το φετινό καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα για να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, αλλά η επιθυμία του δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, μετά την απόφαση του «Λίο» να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

Μιλώντας στο «RAC1» ο 33χρονος επιθετικός μίλησε για τον Μέσι, τονίζοντας πως θα ήθελε να μοιραστεί ίδιο γήπεδο μαζί του ακόμα κι αν είναι αντίπαλοι.

«Τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε μιλήσει πολύ γιατί μου αρέσει να απολαμβάνει τη στιγμή που ζει. Η αλήθεια είναι ότι περνάει υπέροχα στο Παρίσι και ελπίζω να τα πάει πολύ καλά στην Παρί, εκτός κι αν πρέπει να παίξει μαζί μας. Οταν ήμουν στην Σίτι παίξαμε αρκετές φορές εναντίον του. Θα ήταν πολύ ωραίο να τον αντιμετωπίσουμε στο Champions League. Αλλά προφανώς γνωρίζουμε ότι θα είναι αδύνατον να τον σταματήσουμε», ανέφερε αρχικά χαριτολογώντας ο Αγουέρο και στη συνέχεια μίλησε για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

«Αν μου το πρότειναν ξανά, θα υπέγραφα ξανά στη Μπαρτσελόνα. Ποιος δεν θέλει να παίξει; Οποιοσδήποτε παίκτης είναι πρόθυμος να αφήσει τα χρήματα στην άκρη για να παίξει εδώ. Δεν άλλαξε τίποτα με την αποχώρηση του Μέσι».

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι στον πέμπτο όμιλο του Champions League με Μπάγερν, Μπενφίκα και Ντιναμό Κιέβου, ενώ η Παρί είναι στον πρώτο με Μάντσεστερ Σίτι, Λειψία και Κλαμπ Μπριζ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa