ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑδειάζει το «Ηλίας Πούλλος»

Αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος»

Δεν φτάνουν οι τραυματισμοί, τώρα με τη διακοπή και την αποχώρηση των διεθνών (και δεν είναι και λίγοι) αδειάζει το «Ηλίας Πούλλος». Ο Μιλόγεβιτς θα θελήσει να βελτιώσει κάποια πράγματα στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά, όσο και στη νοοτροπία, ωστόσο αυτό θα το κάνει με σημαντικές απουσίες.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, έξι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας πήραν κλήση στην Εθνική τους ομάδας, είτε για επίσημο, είτε για φιλικό αγώνα και θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα από τις προπονήσεις της ομάδας τους.

Παναγή, Γιωργαλλίδης και Οικονομίδης, κλήθηκαν στην Εθνική Κύπρου, για τον φιλικό αγώνα της Πέμπτης με την Ουκρανία εκτός έδρας. Ο Σκέμπρι στην Μάλτα για το εντός έδρας φιλικό με την Μολδαβία, επίσης την Πέμπτη, ο Κιρμ στη Σλοβενία για το φιλικό με τα Σκόπια την Τετάρτη και ο Καρλίτος στο Πράσινο Ακρωτήρι για τα ματς με το Μαρόκο (εντός και εκτός) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, 26 και 29 του μήνα.

Ως γνωστόν, λόγω τραυματισμού δεν μπορούν να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι Φλορέσκου, Μπαντιμπάνγκα, Μπεμπέ. Μέχρι το τέλος της βδομάδας οι απουσίες θα είναι μαζεμένες. Από την ερχόμενη βδομάδα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα οι πέντε από τους έξι διεθνείς, αφού μόνο ο Καρλίτος θα έχει υποχρεώσεις.

Παράλληλα, θα διαφανεί και η κατάσταση των τραυματιών και αν θα μπορέσει κάποιος να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ. Θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Χαφέζ, Οικονομίδης και Μαργκάσα. Σημαντικές απουσίες και ο Μιλόγεβιτς καλείται να καταλήξει έγκαιρα στους αντικαταστάτες τους ώστε να δουλέψει στο σχήμα που θα παρουσιάσει σ’ ένα δύσκολο και σημαντικό ματς.

Autoremarketing

Bet on Alfa