ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΗΤΤΗΤΗ εντός έδρας... Να συνεχίσει το σερί!

ΑΗΤΤΗΤΗ εντός έδρας… Να συνεχίσει το σερί!

Ένα εκπληκτικό στατιστικό ισχύει για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ! Δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας αγώνα!

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στον περήφανο Πράσινο Λαό που πιθανόν να κατακλύσει αύριο τις κερκίδες του ΓΣΠ καλείται να συνεχίσει αυτό το σερί των 14 εντός έδρας αήττητων αγώνων και μάλιστα με νίκη απέναντι στην Άεκ.

Το τρίποντο το χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για να φτάσει στους 58 βαθμούς και με το παραμικρό στραβοπάτημα του Απόλλωνα να σκαρφαλώσει στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη!

Επιπλέον όπλο ο παλμός…

Η Θύρα 9 επιστρέφει στο πέταλο και υπό προϋποθέσεις η παρουσία της θα δώσει παλμό και ενθουσιασμό στον αγώνα. Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη εισιτήριο για τον αγώνα θα μπορούν να το κάνουν και από το γήπεδο καθώς τα ταμεία θα ανοίξουν στις 16:30. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 3 μέρες αντιμετωπίζει ξανά την Άεκ για τα ημιτελικά του κυπέλλου και έτσι θα πρέπει να πάει το προμήνυμα αύριο στον αγώνα πρωταθλήματος. Ας σηκωθούμε από τα σπίτια μας και το διαδίκτυο και ας θυμηθούμε τα παλιά.

Συνεργείο διαρκείας…  

Μπορεί ο φάκελος κριτήρια να στέφθηκε με επιτυχία, όμως καλά κάνουμε ακόμη και τώρα να εκδώσουμε το εισιτήριο διαρκείας μας. Για τον σκοπό αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει από τις 16:00 – 18:00 συνεργείο έκδοσης διαρκείας αύριο στο ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa