ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΑιώνια Πιστοί:Ίδρυση κεντρικού συνδέσμου

Αιώνια Πιστοί:Ίδρυση κεντρικού συνδέσμου

Aνακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας μας:
Μεγάλε ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ, αιώνια πιστέ,
Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σου για να σου ανακοινώσουμε κάτι το οποίο πάρα πολλοί οπαδοί της ομάδας μας ζητούσαν από καιρό.
Έπειτα απο συνεννόηση ανάμεσα στους οργανωμένους συνδέσμους (Fan Club Lakatamias, Fan Club Athienou, East crew-Κοκκινοχώρια και Συ.Φι Λευκωσίας-Green Fanatics) αποφασίστηκε η ίδρυση κεντρικού συνδέσμου οργανωμένων οπαδών με την επωνυμία ‘’ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ’’.
Όπως αντιλαμβάνεστε, γι’ αυτή την επωνυμία δεν βασανιστήκαμε ιδιαίτερα αφού αυτό που μας ενώνει είναι η ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΗ και αφοσίωση στην μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ Κύπρου. Ξέρουμε πως η καρδιά του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ χτυπά σε ολόκληρη την Κύπρο, γι΄αυτό και σε αυτή μας την προσπάθεια καλούμε να ενωθούν μαζί μας όλοι οι ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ από κάθε επαρχία, χωριό και γωνιά του νησιού. Σε αυτό τον σύνδεσμο έχουν θέση όλοι όσοι μοιράζονται μαζί μας την ίδια παθολογική αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλοι όσοι μπορούν να παραμερίσουν τα ‘’εγώ’’ και να πορευτούν με το ‘’εμείς’’. Όλοι όσοι μπορούν να θέσουν τα ιδανικά του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ πάνω από τον εαυτό τους και το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάνω από όλους και από όλα.
Σκοπός μας δεν είναι να παραστήσουμε τους οπαδοπατέρες ούτε και να δημιουργήσουμε άτομα πρωταγωνιστές που να προσπαθούν να συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημόσιας προβολής. Σκοπός μας είναι να υπερασπιστούμε την ένδοξη ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Μια ιστορία που πρωτό ξεκίνησαν οι παππούδες μας το 1948, και σήμερα μετά από 75 χρόνια μας βρίσκει ως την λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου με περισσότερους από 100 τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής λοιπόν θα είναι πάντα ο ‘’ανώνυμος’’ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, κάθε φύλου και ηλικίας που θα είναι εκεί μαζί μας για να στηρίξει με την φωνή του και μέσα από το υστέρημα του όλα τα τμήμα του Σωματείο, διότι ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν ποτέ μόνο το ποδόσφαιρο!
Για ‘μας, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι πάντα το μεγαλύτερο κεφάλαιο και η μεγαλύτερη περιουσία που είχε, έχει και θα έχει αυτός ο σύλλογος. Αυτός ο μεγάλος κόσμος ο οποίος παρά τα όσα κατα καιρούς έζησε (πίκρες, απογοητεύσεις, αδικίες) παρέμεινε ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ πλάι στην μεγάλη ιδέα της.
Ακόμα και φέτος που η πορεία της ομάδας μας ήταν κάκιστη στο πρωτάθλημα, εμείς επιλέξαμε να στηρίξουμε με την παρουσία μας την ομάδα για την οποία αναπνέουμε. Στέλνουμε όμως ηχηρό μήνυμα προς κάθε αρμόδιο, ότι τα λάθη που έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια και είχαν ως αποτέλεσμα παρουσίες στο πρωτάθλημα οι οποίες δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα είναι πλέον ανεκτά από εμάς. Ούτε και η πιθανή κατάκτηση του κυπέλου θα πρέπει να φέρει εφησυχασμό. Η ανάληψη ευθυνών από όσους τις επωμίζονται θα πρέπει να είναι δεδομένη. Οφείλουν όλοι όσοι εμπλέκονται και κρατούν τις τύχες του συλλόγου και την περηφάνεια του κόσμου μας στα χέρια τους να πάρουν τις αποφάσεις που θα επαναφέρουν την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στον θρόνο της.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπροστά μας έχουμε ένα τελικό κυπέλλου στις 24/05. Λυπούμαστε που στην διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν μόνο 9.000 εισιτήρια. Ξέρουμε πως δεκάδες χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν θα μπορέσουν να είναι εκεί για να στηρίξουν με την φωνή τους την ομάδα μας κι΄αυτό είναι κάτι που μας στεναχωρεί. Τους διαβεβαιώνουμε όμως ότι θα πολλαπλασιάσουμε την ένταση της φωνής μας για να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μας πως δεν λείπει κάνεις και είμαστε σίγουροι πως μετά την λήξη του αγώνα οι 9000 που θα βρεθούν εντός του γηπέδου θα σμίξουν με τις χιλιάδες που θα είναι έξω για να δημιουργηθεί ένα πράσινο ποτάμι στους δρόμους ολόκληρης της Κύπρου.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ.
– ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –
Autoremarketing

Bet on Alfa