ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλαγές από τη μέση και μπροστά!

Αλλαγές από τη μέση και μπροστά!

Η επάνοδος κάποιων ποδοσφαιριστών, σε συνδυασμό με την απουσία άλλων, θα επιφέρουν υποχρεωτικά αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο Παφιακό. Δεν υπολογίζεται ο Σκέμπρι λόγω καρτών και ένας εκ των Σέρινταν ή Μπαντιμπάνγκα θα καλύψει το κενό του. Ενδέχεται να βρεθούν και οι δυο στο αρχικό σχήμα και να μείνει στον πάγκο ο Ρουσιάς, αν προτιμηθεί ο Ιρλανδός στην κορυφή της επίθεσης.

Bet on Alfa


Η άλλη σίγουρη αλλαγή έχει να κάνει με τον ανασταλτικό μέσο. Στο ματς με τον Ερμή αγωνίστηκε ο Όρσουλιτς (στα πρώτα 45 λεπτά), λόγω έλλειψης επιλογών. Αυτή τη βδομάδα δηλώνουν παρόντες οι Φυλακτού και Οικονομίδης, ενώ είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ο Φλορέσκου. Ο Φυλακτού φαντάζει ως ο επικρατέστερος να καλύψει τη θέση του «κόφτη». Απ’ εκεί και πέρα, αποτελεί ερωτηματικό αν ο Μιλόγεβιτς θελήσει να συνυπάρξουν και πάλι στην ενδεκάδα οι Μπεμπέ και Ασίς. Αν όχι, τότε τη θέση του εκτός απροόπτου θα πάρει ο Οικονομίδης.


Αυτές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο μεθαυριανό ματς. Δυο σίγουρες, μια στην μεσαία και μια στην επιθετική γραμμή, που ίσως φθάσουν ακόμη και τις τέσσερις. Να γίνουν δηλαδή από δυο σε κάθε γραμμή. 


Το δεδομένο είναι ότι, δεν αλλάζει η αμυντική γραμμή. Η τετράδα στην άμυνα «έδεσε» και για να προκύψει αλλαγή πρέπει να είναι αναγκαστική. Παναγή στο τέρμα και Καρλίτος, Ρούνιε, Ρομαρίκ και Χαφέζ αποτελούν σταθερές επιλογές. 


Η σταθερότητα στην άμυνα ήταν κάτι που έψαχνε ο Μιλόγεβιτς και το τόνισε αρκετές φορές, όταν για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να μονιμοποιήσει μια τετράδα ποδοσφαιριστών. 


Βασικός λόγος για τον οποίο η Ομόνοια κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο Β’ Γύρο, αφού μετρά 17 βαθμούς (σε 7 ματς), τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα, με τον εκπληκτικό συντελεστή τερμάτων 10-1!

Autoremarketing

Bet on Alfa