ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλιώτικη η αυριανή «πρώτη», συνεχίζεται η αναζήτηση

Αλλιώτικη η αυριανή «πρώτη», συνεχίζεται η αναζήτηση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει μπρος αύριο για τη νέα σεζόν. Μετά τα εργομετρικά εντός του Σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν ξανά στο «Ηλίας Πούλλος» μετά από μήνες για ομαδική προπόνηση. Η αυριανή «πρώτη» είναι αλλιώτικη για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού τα προηγούμενα χρόνια συνηθίσαμε να βλέπουμε πολλά νέα πρόσωπα. Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ δημιουργούσε νέα δεδομένα, προσδοκίες που στο τέλος δεν υλοποιούνταν.

Bet on Alfa

Φέτος, λοιπόν, η «πρώτη» είναι αλλιώς. Μόλις δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Παπουλής και Κίκο, οι οποίοι πριν την προπόνηση ενδέχεται να ανακοινωθούν από το σύλλογο. Βρίσκονται και οι δύο στην Κύπρο και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η πρώτη βδομάδα προπονήσεων θα βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στο «Ηλίας Πούλλος». Ακολούθως, την επόμενη Δευτέρα η αποστολή θα ταξιδέψει στην Κυπερούντα, εκεί όπου μέχρι και τις 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας. Ακολούθως θα επιστρέψει στη Λευκωσία για κάποιες μέρες και στη συνέχεια θα μεταβεί στο εξωτερικό. Απομένει να οριστικοποιηθεί η χώρα μετάβασης, περί τα τέλη του επόμενου μήνα.

Παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασίας, η Ομάδα Προγραμματισμού συνεχίζει την προσπάθεια για απόκτηση επιθετικού. Επίσης, το κεφάλαιο Ακιντόλα αν και δύσκολο παραμένει ανοιχτό και όλα είναι πιθανά στην πορεία. Θα κλείσει μόνο όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνάψει συνεργασία με άλλο ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της επίθεσης. Αναζητείται και αυτή η περίπτωση όπως και του επιθετικού. Στην πορεία ενδέχεται να προκύψει άλλη μία επιλογή ποδοσφαιριστή για τον Κατάλογο Α. Τότε κάποιος άλλος παίκτης από το ρόστερ θα αποχωρήσει, πιθανότατα ως δανεικός.

Autoremarketing

Bet on Alfa