ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλμπίν, το «δέκα το καλό»

Αλμπίν, το «δέκα το καλό»

Στον εκλεκτό για τη θέση του επιτελικού μέσου κατέληξε ο Άνχελ Γκόμεθ. Το «δέκα το καλό», λοιπόν, προέρχεται από την Ουρουγουάη και ακούει στο όνομα Χουάν Αλμπίν. Ομόνοια και ποδοσφαιριστής είναι σε προχωρημένες επαφές και εκτός απρόοπτου θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Bet on Alfa

Ο Αλμπίν είναι 31 χρονών και πέρα από τη θέση του επιτελικού μέσου μπορεί να προσφέρει και ως αριστερός εξτρέμ αφού είναι αριστεροπόδαρος. Έχει πολύ καλά χτυπήματα σε στατικές φάσεις.

Συνοδεύεται από πολύ καλό βιογραφικό, με θητεία για αρκετά χρόνια στην Ισπανία με τη φανέλα των Χετάφε και Εσπανιόλ. Μάλιστα, είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, αφού αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιον για μια επταετία, πέντε σεζόν στη Χετάφε και δύο στην Εσπανιόλ.

Ακόμη, πέρασε από τη Ρουμανία φορώντας τη φανέλα της Πετρολούλ Πλοέστι, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Μεξικό με τη φανέλα της Βέρα Κρουζ (58 συμμετοχές, 12 γκολ). Τη λήξασα σεζόν στο ξεκίνημα ήταν στη Δυναμό Βουκουρεστίου και στα μέσα της περιόδου επέστρεψε στη Βέρα Κρούζ.

Autoremarketing

Bet on Alfa