ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωσε Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωσε Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού είναι γεγονός, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντεν Αζάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Bet on Alfa

Η πρώτη τεράστια μεταγραφή του καλοκαιριού ανήκει στη Βασίλισσα της Ευρώπης. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Εντεν Αζάρ από την Τσέλσι και ο Βέλγος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, η παρουσίασή του θα γίνει στις 13 του μήνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Οι διαπραγματεύσεις των δυο ομάδων ξεκίνησαν πριν αρκετούς μήνες, ωστόσο επιταχύνθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, στις 30 Μαΐου επιτεύχθηκε και η συμφωνία, ωστόσο ο Αζάρ περίμενε πρώτα την… κατάκτηση του Europa League με την Τσέλσι. Τα γραφειοκρατικά ξεπεράστηκαν, οι Μπλε θα βάλουν στα ταμεία τους 100 εκατ. ευρώ + μπόνους και ο Βέλγος σταρ θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στο γήπεδο της Βασίλισσας.

Είναι η τρίτη μεγάλη κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού την Τρίτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς. Η Βασίλισσα δαπάνησε 60 εκατ. ευρώ για τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Θυμίζουμε, πως στη Μαδρίτη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Μιλιτάο, ο οποίος αποκτήθηκε από την Πόρτο.

«Οι αναμνήσεις που μας αφήνει δεν θα ξεθωριάσουν. Εδωσε τα πάντα στην Τσέλσι και η συνεισφορά του είναι μεγάλη. Σ’ ευχαριστούμε Εντεν. Ενα μοντέλο επαγγελματία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, ένα θαυμάσιο άτομο που δούλευε με χαρά. Με θλίψη λέμε αντίο στον Εντεν, η Τσέλσι ευχήθηκε την παραμονή του, ωστόσο σέβεται την απόφασή του για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Αλλωστε, ήταν παιδικό του όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισαν οι Μπλε. Ο Βέλγος κέρδισε δυο φορές το πρωτάθλημα και το Europa League με τους Λονδρέζους και μια το FA Cup και το League Cup, ενώ σκόραρε 110 σε 352 ματς.


Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa