ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνακοίνωση Αποέλ:"Κανείς χωρίς πολιτική ταυτότητα"

Ανακοίνωση Αποέλ:”Κανείς χωρίς πολιτική ταυτότητα”

Η ανακοίνωση του Απολελ για το θέμα των εισιτηρίων.

Bet on Alfa

Σε σχέση με τις θέσεις της Ομόνοιας όπως εκφράστηκαν στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 13/02/16, επιθυμούμε να τοποθετηθούμε ως εξής.

Έχει γνωστοποιηθεί στην Ομόνοια όπως και σε όλα τα σωματεία Α΄ Κατηγορίας με επιστολή ημερομηνίας 25/11/15 ότι σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στο πλαίσιο του  ελέγχου ασφαλείας ότι θα ισχύσει η απόφαση μας για έλεγχο ταυτοποίησης φιλάθλων στις εισόδους του σταδίου. Αυτή η απόφαση αφορά και στον έλεγχο των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η απόφαση αυτή τηρείται με την σύμφωνο γνώμη του Υπεύθυνου Ασφαλείας του ΓΣΠ.
Για αυτό το μέτρο έχει ενημερωθεί και η ΚΟΠ με γραπτή επιστολή στις 17/11/15 και έχει απαντήσει θετικά στην εφαρμογή του με επιστολή στις 18/11/15 αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «…το εκδίδον τα εισιτήρια εισόδου σωματείο έχει το δικαίωμα να καθορίζει και τους όρους…»
Για αυτό και ξεκαθαρίζουμε ότι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια πρέπει να προσκομίσουν στην είσοδο την πολιτική τους ταυτότητα και εισιτήριο του αγώνα στο οποίο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός πολιτικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύσει ή τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία του εισιτηρίου δεν συνάδουν μεταξύ τους τότε δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος του στο στάδιο.
Επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα στοιχεία των κατόχων των εισιτηρίων δεν βρίσκονται στην δική μας κατοχή αφού υπεύθυνο και υπόλογο  για την συμπεριφορά των φιλάθλων του είναι το φιλοξενούμενο σωματείο. Αυτό είναι που θα καλεστεί να γνωστοποιήσει τα στοιχεία σε περίπτωση που χρειαστεί.
Ο ΑΠΟΕΛ εφαρμόζει την μέθοδο ταυτοποίησης των φιλάθλων στις κερκίδες που είναι υπεύθυνο ανεξαιρέτως. Άρα η τοποθέτηση της Ομόνοιας ότι αυτό το μέτρο δεν υφίσταται για το Νότιο Πέταλο δεν ισχύει αφού κανείς δεν εισέρχεται στο στάδιο χωρίς να ταυτοποιηθεί είτε με την πολιτική ταυτότητα είτε μέσω περιορισμένων αριθμημένων ονομαστικών εισιτηρίων που παραχωρούνται με την κάρτα μέλους του ΠΑΝΣΥΦΙ.
Αυτές είναι οι μοναδικές διαδικασίες ταυτοποίησης  που ισχύουν και θα συνεχίσουν να ισχύουν στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ.
Autoremarketing

Bet on Alfa