ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση Σωματείου για συνθήματα κατά των παικτών

Ανακοίνωση Σωματείου για συνθήματα κατά των παικτών

Το Σωματείο μας ενημερώνει τον κόσμο του πως χθες βράδυ (16/02), περίπου 15-20 άτομα, βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της ομάδας μας, ενόψει το σημερινού εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Πάφο FC και προκάλεσαν οχληρία φωνάζοντας συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών μας, κάτι που αναπόφευκτα δημιούργησε αναστάτωση στα μέλη της αποστολής, αλλά και προβλήματα στην εφαρμογή του προγράμματος προετοιμασίας.

Bet on Alfa

Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που, το τελευταίο χρονικό διάστημα, πριν από αγώνα της ομάδας μας, γνωστά-άγνωστα πρόσωπα, λειτουργώντας οργανωμένα και προσχεδιασμένα, προβαίνουν σε παρόμοιες ενέργειες.

Οι πραγματικοί φίλαθλοι υποστηρίζουν, με κάθε τρόπο, την ομάδα τους, συμπαραστέκονται στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ομάδας και διαδραματίζουν τον ρόλο το 12ου ποδοσφαιριστή, είτε προκύπτουν αγωνιστικές επιτυχίες, είτε τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που όλοι προσδοκούμε και επιδιώκουμε.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, διαχρονικά ο κόσμος αποτελούσε την μεγαλύτερη της δύναμη. Δυστυχώς, οι ενέργειες αυτές, είναι κάθετα αντίθετες με όσα το Σωματείο μας πρεσβεύει και εκπροσωπεί, από την μέρα της ίδρυσης του.

Οι οποιεσδήποτε ενέργειες στρέφονται κατά ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας, διοικητικού συμβουλίου και κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ουσιαστικά ενέργειες κατά του ίδιου του Σωματείου, κατά της ίδιας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πού αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες; Εμψυχώνουν την ομάδα; Δημιουργούν θετικό κλίμα; Εξυψώνουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας; Δημιουργούν θετικές συνθήκες; Στο τέλος, αυτοί που ενεργούν με αυτόν τον τρόπο, τι επιτυγχάνουν;

Κάθε νοήμων άνθρωπος, είναι σε θέση να αντιληφθεί πού οδηγούν αυτές οι ενέργειες, οι οποίες αποτελούν παρέμβαση ή επιχειρούμενη προσπάθεια παρέμβασης, με αρνητικό τρόπο, στον τρόπο διοίκησης του Σωματείου.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας μας στην Πάφο, ξεκαθάρισε μέσω του προέδρου του, κ. Ανδρέα Ανδρέου, σε επικοινωνία που είχε με το Σωματείο μας, πως μέλη του δεν έχουν καμία ανάμειξη με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa