ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση του σωματείου μας για τον Πέρεζ

Ανακοίνωση του σωματείου μας για τον Πέρεζ

Το Δ.Σ του Σωματείου μας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά σε ισχυρισμούς του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ματία Πέρεζ:
“Το Σωματείο μας, μετά που με μεγάλη έκπληξη ενημερώθηκε για τα όσα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ματίαζ Πέρεζ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:
1. Τα όσα ο ποδοσφαιριστής αναφέρει στην ανάρτηση του, μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους και καμία σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά γεγονότα.
2. Ο ποδοσφαιριστής από τα αρχικά στάδια της χρονιάς και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τέθηκε εκτός πλάνων από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
3. Παρά ταύτα, ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με το Σωματείο μας, μέχρι σήμερα προπονείται ατομικά, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας, κάτω από τις ίδιες συνθήκες και απολαμβάνοντας τα ίδια προνόμια, όπως και οι υπόλοιποι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας μας.
4. Περαιτέρω, το Σωματείο μας επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι ο ποδοσφαιριστής, Ματίαζ Πέρεζ, έως ότου διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας, έχει τα ίδια δικαιώματα, αλλά ταυτόχρονα και όλες τις υποχρεώσεις, που έχουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας.
5. Τέλος, το Σωματείο μας δηλώνει ότι, εξακολουθεί να έχει την ίδια καλή διάθεση, για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ποδοσφαιριστή, εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί, με σκοπό την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης, προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.”

Autoremarketing

Bet on Alfa