ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Περισσότεροι απ’ ότι με Απόλλωνα!»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Περισσότεροι απ’ ότι με Απόλλωνα!»

Για το νέο ντέρμπι, με το ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά και για τα δεδομένα στην ομάδα πριν από αυτό το σημαντικό παιγνίδι, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου Ανδρέας Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

Bet on Alfa

Για αγώνα με ΑΕΛ: «Είχαμε εφτά απουσίες, αλλά η ομάδα έβγαλε μια πολύ καλή εικόνα, με πάθος και τσαμπουκά, βγήκε το πλάνο και πήρε τη νίκη απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, πέραν από τους τρεις βαθμούς μας δίνει και πολλή αυτοπεποίθηση. Παίζοντας σύμφωνα με τα στοιχεία που μπορούσε να δώσει η ομάδα που ήταν στο γήπεδο».

«Γυρίσαμε σελίδα, ήταν μεν σημαντική η νίκη επί της ΑΕΛ, αλλά το μυαλό είναι στραμμένο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και για να έχει αξία η προηγούμενη επιτυχία πρέπει να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

«Ο κόσμος βλέπει στην ομάδα τα βασικά στοιχεία που ζητά, την αφοσίωση στην Ομόνοια, το πάθος, την αγωνιστική πειθαρχία και όταν τα βλέπει, έρχεται στο γήπεδο. Οι τρεις κερκίδες θα είναι γεμάτες, ο κόσμος θα είναι περισσότερος από τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ήδη υπάρχει κόσμος από χθες βράδυ και αναμένει εισιτήρια, αλλά ακόμη δεν έχουν εκδοθεί. Πιθανώς το απόγευμα ή αύριο πρωί να αρχίσει η προπώληση. Θέλουμε αυτή τη φορά να ανταποδώσουμε στον κόσμο αυτή την αγάπη, δίνοντας του χαρά…».

«Ρόντρι και Φυλακτού ακολούθησαν χθες μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Ρούνιε έκανε φυσιοθεραπεία και έχουν πιθανότητες να προλάβουν. Εκτός θα είναι οι Ποτέ και Ρούμπιο. Επιστρέφουν οι Ασίς και Λομπιανίντζε που ήταν τιμωρημένοι. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν τον προπονητή να νιώθει ότι έχει επιλογές».

«Ένας Μίκαελ Ποτέ είναι σημαντική μονάδα, όμως υπάρχουν επιλογές που μπορούν να δώσουν πράγματα στην ομάδα και το πλάνο μας κτίζεται με βάση τις επιλογές που έχουμε και με τις δυνατότητες που έχουν αυτοί που αγωνίζονται. Μας βοήθησε ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα παιγνίδια κυπέλλου».

Autoremarketing

Bet on Alfa