ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑνοίγει λογαριασμό ο κόουτς

Ανοίγει λογαριασμό ο κόουτς

Το αυριανό παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό από κάθε άποψη, αγωνιστική και οικονομική. Παράλληλα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές μας, αφού πολλοί από αυτούς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Bet on Alfa

Πιο πολύ, όμως, είναι σημαδιακό για τον προπονητή μας. Θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Κώστα Καϊάφα ως προπονητής, αφού ως ποδοσφσαιριστής έδωσε πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις. Πρωτόγνωρη εμπειρία για τον προπονητή της Ομόνοιας, όμως έδειξε πως του αρέσουν τα δύσκολα και είναι νικητής.

Γίνεται αντιληπτό πως, ο κόουτς θέλει να ανοίξει ιδανικά λογαριασμό στην Ευρώπη, προσδοκώντας να οδηγήσει μακριά την Ομόνοια. Γιατί όχι, παρόλο που τα σημερινά δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα χρόνια, να πετύχει αυτό που δεν έκαναν οι προκάτοχοί του.

Ναι, να βάλει την Ομόνοια για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ωστόσο, πάμε μακριά, αυτό που προέχει είναι το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα επιδιώξει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση.

Autoremarketing

Bet on Alfa