ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνταλλαγή απόψεων και εισηγήσεις για τη διαιτησία στην Άτυπη...

Ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεις για τη διαιτησία στην Άτυπη Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα  στη Λευκωσία η Άτυπη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ με μοναδικό θέμα συζήτησης τη διαιτησία.
Στη Συνέλευση εκπροσωπήθηκαν όλα τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας, τα περισσότερα σε προεδρικό επίπεδο ενώ παρόντα ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ξεκαθάρισε πως η σύγκλιση της Άτυπης Γενικής Συνέλευσης έγινε για να ακουστούν οι απόψεις και οι εισηγήσεις όλων  πριν από την προγραμματισμένη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη, για λήψη τελικών αποφάσεων.
Στη συνέχεια ο κ. Κουτσοκούμνης ενημέρωσε τα μέλη της Συνέλευσης για τη συζήτηση που έγινε την περασμένη Τρίτη στο Διοικητικό Συμβούλιο, για  τα συμπεράσματα που προέκυψαν σε σχέση με τη διαιτησία.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και εκφράστηκαν διάφορες εισηγήσεις από τους Προέδρους και τους εκπροσώπους των ομάδων.
Τα μηνύματα της σημερινής Άτυπης Γενικής Συνέλευσης  προς το Διοικητικού Συμβούλιο ελήφθησαν και το Διοικητικό Συμβούλιο θα πάρει τις τελικές αποφάσεις στη συνεδρία της ερχόμενης Τρίτης.

Autoremarketing

Bet on Alfa