ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντρέας Δημητρίου: "Βρίζει από πολύ κοντινή απόσταση τον διαιτητή"

Αντρέας Δημητρίου: “Βρίζει από πολύ κοντινή απόσταση τον διαιτητή”

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Αποέλ και την σημαντικότητα που υπάρχει να κερδηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Α. Δημητρίου, ενώ ασχολήθηκε και στο περιστατικό με τον Ντε Βινσέντι, φέρνοντας το παράδειγμα του δικού τους παίκτη (Μπατιμπάγκα), τονίζοντας πως σε παρόμοια περίπτωση ο παίκτης των “πρασίνων” τιμωρήθηκε.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Super Sport FM:

«Όπως είναι γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, διότι είχε πει τη λέξη “stupid”, κατά τη διάρκεια αγώνα, κάτι που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός. Από χθες, βλέπουμε να κυκλοφορεί ένα βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα ποδοσφαιριστή να βρίζει από πολύ κοντινή απόσταση τον διαιτητή, φάση που καταγράφεται με ξεκάθαρο τρόπο από τον τηλεοπτικό φακό…», (ο συνάδελφος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως μιλούσαν για τον Ντε Βινσέντι).

Συνεχίζοντας ο Αντρέας Δημητρίου είπε:« Αναμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το όλο θέμα. Επίσης, αναμένουμε και από τα ΜΜΕ να το αναδείξουν με τον ίδιο τρόπο που ανέδειξαν το θέμα με τον δικό μας ποδοσφαιριστή».

Πηγή balla.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa