ΑρχικήDaily NewsΑντρέας Δημητρίου: " Δεν θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να...

Αντρέας Δημητρίου: ” Δεν θα επιτρέψουμε στον αντίπαλο να διεκδικήσει πρόκριση”

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τον αποψινό επαναληπτικό κυπέλλου με τον Εθνικό…

«Το 2-0 του πρώτου αγώνα μας δίνει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση. Δεν μας την εξασφαλίζει όμως και έτσι θα χρειαστεί να κάνουμε καλή εμφάνιση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ο Εθνικός είναι σε ανοδική πορεία. Είχε κάποιες επιτυχίες απέναντι σε μεγάλες ομάδες και περιμένουμε ότι θα διεκδικήσει ότι καλύτερο από το παιχνίδι. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να νιώσει ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι τέλους. Θα δώσουμε τρία παιχνίδια αυτή τη βδομάδα, συνεπώς θα γίνει και η ανάλογη διαχείριση. Αν καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι τότε αγκαλιάζουμε σφιχτά την πρόκριση. Είναι από τα παιχνίδια όπου τα αρχικά στάδια είναι σημαντικά».

Για τον Κιρμ…

«Υπολογίστηκε ότι θα χρειαζόταν ένα μήνα για να αγωνιστεί ξανά. Έχουμε συμπληρώσει δύο βδομάδες. Με το ρυθμό που πάει η περίοδος αποθεραπείας του φαίνεται ότι θα είναι εντός του πλαισίου που είχε καθοριστεί από την αρχή».

Για τον Χριστοφή…

«Χρειάζεται να δουλέψει στη φυσική κατάσταση για να φτάσει σε επίπεδο που να μπορεί να αγωνιστεί. Θα είναι δύσκολο να προλάβει τον Ερμή, όμως θα δούμε. Είναι και θέμα της τεχνικής ηγεσίας».

Για τον Φλορέσκου…

«Θα έρθει αργά το απόγευμα. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία μας».

Για την κατάσταση του…

«Έχει εξηγήσει γιατί δεν αγωνίστηκε στην Καμπάλα. Τον ήθελε πολύ ο προπονητής, που τον είδε αγωνιζόμενο ενάντια στην Τσουκαρίτσκι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Του είχε σχηματίσει μια καλή εικόνα από τότε».

Για τον Όρσουλιτς…

«Αναμένεται να εγγραφεί την Παρασκευή για να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Ερμή».

Για τον Καμπράλ και αν θα προχωρήσει η ομάδα σε λύση συμβολαίου…

«Είναι καλύτερα να μην σχολιάσουμε και να περιμένουμε ακόμα λίγο και θα έχουμε πράγματα να πούμε».

Για τη διαιτησία και την καταγγελία του Νίκου Καλησπέρα…

«Το δ.σ. εξέτασε τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα και κατέληξε στο συμπέρασμα να προχωρήσει στην καταγγελία του κ. Καλησπέρα. Αυτό είναι το μέσο που έχουν τα σωματεία για να εκδηλώνουν την αντίδραση ή το παράπονο τους για πράγματα που διαπιστώνουμε ότι λειτουργούν σωστά. Για την καταγγελία ενός βοηθού διαιτητή, διίστανται οι απόψεις για το αν είναι πραγματική τιμωρία για τους διαιτητές. Είδαμε διαιτητές που καταγγέλλονταν από ομάδες και επέστρεφαν σχεδόν αμέσως στην ενεργό δράση. Είναι κάτι που έγινε και θα δούμε πως θα προχωρήσει».

Για το τι περιμένουν από την ΚΟΠ…

«Υπάρχουν διαιτητές που με την απόδοση τους χαλούν την εικόνα της κυπριακής διαιτησίας. Εκεί εστιάζει το σωματείο μας και για αυτό τον τομέα καλεί την ΚΟΠ να προχωρήσει σε αποφασιστικές ενέργειες».

Πηγή Supersportfm cy

Autoremarketing

Bet on Alfa