ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντρέας Δημητρίου: "Να υποστηριχθεί ο κ. Σνόντι με κάποιο...

Αντρέας Δημητρίου: “Να υποστηριχθεί ο κ. Σνόντι με κάποιο σύμβουλο”

Σε δηλώσεις στον Supersport fm προέβηκε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου αναφορικά με τις εξελίξεις στη διαιτησία, το ματς με την Πάφο και τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας:

Bet on Alfa

«Η θέση του σωματείου εκφράστηκε διά στόματος του πρόεδρου Δώρου Σεραφείμ. Αρχικά συμφώνησε με την επισήμανση ότι ξεκίνησε καλά η διαιτησία και στη συνέχεια κάτι στράβωσε. Η άποψη μας είναι ότι δεν θα ήταν χρήσιμη η αντικατάσταση του Άλαν Σνόντι στα μέσα της χρονιάς  Θα χαθεί πολύς χρόνος, θα γίνουν λάθη και θα χαθεί η σεζόν. Το σωματείο μας κρίνει ως καλύτερο να υποστηριχθεί το έργο του κ. Σνόντι με κάποιο σύμβουλο. Το σωματείο εξέφρασε ισχυρή άποψη ότι οι διαιτητές και οι παρατηρητές να ελέγχονται αυστηρά για τη δουλειά τους και να τιμωρούνται παραδειγματικά εκεί όπου κριθεί απαραίτητο. Υπάρχει και πρόβλημα με τη συμπεριφορά παραγόντων που στα ημίχρονα των αγώνων απειλούν και επιτίθενται φραστικά στους διαιτητές. Για τους αγώνες των πλέι οφ θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και ξένοι διαιτητές. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο σκηνικό και θα δούμε την Τρίτη τι θα γίνει.  Τα προβλήματα της κυπριακής διαιτησίας είναι χρόνια που υφίστανται. Φαίνεται τώρα κάποιοι έχουν θορυβηθεί, ενώ δεν θεωρούσαν ότι υπήρχαν προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια».

 Για τον αγώνα με την Πάφο: «Αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο. Ο αντίπαλος έχει ανάγκη τους βαθμούς. Δουλεύουμε συγκεντρωμένα σοβαρά και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πριν και τα ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε όπως πρέπει για να κερδίσουμε».

 Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Μαργκάσα, Κιρμ, Δημητρίου αλλά και ο τιμωρημένος Σκέμπρι. Επιστρέφουν οι Οικονομίδης και Φυλακτού, ενώ ο Χριστοφή είναι έτοιμος να πάρει αγωνιστικά λεπτά». 

Autoremarketing

Bet on Alfa