ΑρχικήDaily NewsΑντρέας Δημητρίου: " Πεντακάθαρη η φάση του πέναλτι"

Αντρέας Δημητρίου: ” Πεντακάθαρη η φάση του πέναλτι”

Σε δηλώσεις προέβηκε στην Primetel ο Αντρέας Δημητρίου και είπε τα εξής:

Bet on Alfa

Για το παιχνίδι: “Ήταν πολύτιμη η νίκη, την είχαμε ανάγκη. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ πιο δύσκολα από ντέρμπι για πολλούς λόγους. Η ομάδα προερχόταν από δύσκολο πρόγραμμα, είχαμε να διαχειριστούμε και μαζικές απουσίες στη μεσαία γραμμή κάτι που δυσκόλεψε το έργο της τεχνικής ηγεσίας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο και η ομάδα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να πιέσει τον αντίπαλο. Η ομάδα πήρε σημαντικούς βαθμούς, μέσα από μια μέρα δύσκολη. Τώρα έιναι σημαντικό να ηρεμήσουμε να κουραστούμε και από Δευτέρας ξεκινάμε δουλειά για άλλο ένα δύσκολο ματς στη Πάφο. Είναι παιχνίδι παρόμοιου χαρακτήρα με το σημερινό και πρέπει να κερδίσουμε”.

Για τα παράπονα του Ερμή: “Δεν έχει σημασία ότι διαμαρτύρεται ο Ερμής, συμφωνώ ότι το γκολ του Σκέμπρι ήταν καθαρό και στο 44′ και η φάση του πέναλτι είναι πάλι πεντακάθαρη, δεν νομίζω να αμφισβητείται. Για τη διαιτησία τοποθετηθήκαμε πάρα πολλές φορές και δεν αλλάζει ανάλογα με τα σφυρίγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρέθηκε ο τρόπος να παιχθεί ποδόσφαιρο. Ο κόσμος εδώ έρχεται για να βλέπει ποδόσφαιρο, δεν έρχεται να βλέπει ποδοσφαιριστές να είναι στο έδαφος περισσότερη ώρα απ’ ότι παίζουν ποδόσφαιρο. Εκεί φάνηκε ότι δεν μπόρεσε να προστατευθεί το άθλημα”.

Τι μπορει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση: “Αν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση δεν ξέρω. Στην αρχή ξεκίνησε καλά η διαιτησία, μετά τα ίδια, τι άλλαξε; Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο. Είναι σημαντικό πως κερδίσαμε, μέσα από μαζικές απουσίες στον ίδιο χώρο γιατί είναι αλλιώς να τις έχεις όλες στην ίδια θέση και να αναγκάζεται να βρει λύσεις σε τέτοιο πρόβλημα”.

Για τα νέα πρόσωπα: “Υπολογίζαμε πως οι παίκτες που ήρθαν θέλουν λεπτά. Το τεχνικό επιτελείο είναι αυτό που κρίνει πόση ώρα θα παίξει ο κάθε παίκτης. Σιγά σιγά αυτά τα παιδιά θα πάρουν χρόνο. Για το Δημήτρη έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στη φυσική κατάσταση, δουλεύει πολύ και αναμένεται με τη Πάφο να είναι στην αποστολή. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή για την ομάδα μας”.

Για τον κόσμο: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας, έσπρωξε την ομάδα ειδικά στα τελικά στάδια και τους λέμε ευχαριστώ. Τους θέλουμε δίπλα μας και στη Πάφο”.

Autoremarketing

Bet on Alfa