ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑν έχεις Γκριεζμάν διάβενε... Το απόλυτο η Ατλέτικο (βίντεο)

Αν έχεις Γκριεζμάν διάβενε… Το απόλυτο η Ατλέτικο (βίντεο)

Η Ατλέτικο υποδέχθηκε την Μπριζ μετά το διπλό στην Μονακό και μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι περίμενε, όμως στο τέλος επιβλήθηκε με 3-1 με πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριζμάν και έκανε το 2 στα 2 πριν τα παιχνίδια κορυφής με την Ντόρτμουντ.

Bet on Alfa

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ με υπέροχο και πανέξυπνο πλασέ του Γκριζμάν, όμως στο 39’ ο Γκρένεβελντ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ομπλάκ, κάνοντας το 1-1! Τα πάντα κρίθηκαν στην επανάληψη, όταν στο 67’ ο Γκριζμάν πέτυχε και δεύτερο γκολ για το 2-1 ύστερα από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Ντιέγκο Κόστα. Το τελικό 3-1 ήρθε στο 4’ των καθυστερήσεων με τον Κόκε και η Ατλέτικο έφτασε τους 6 βαθμούς.

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερναντέζ, Γοδίν, Χιμένες (46’ Φιλίπε Λουίς), Αρίας, Παρτέι (63’ Κορέα), Σαούλ, Λεμάρ, Κόκε, Γκριζμάν, Ντιέγκο Κόστα (69’ Ρόδρι)

Μπριζ (Ιβάν Λέκο): Λέτιτσα, Βλιέτνικ (56’ Μάτα), Πουλέν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Βάνακεν, Βόρμερ, Γκρένεβελντ, Ριτς (75’ Οπεντά), Γουέσλεϊ, Σρίβερς (56’ Νακάμπα)

Autoremarketing

Bet on Alfa