ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑν αξίζει τον κόπο...

Αν αξίζει τον κόπο…

Η μετεγγραφική περίοδος κλείνει στις 31 Αυγούστου και παρόλο που λέχθηκε ότι το ρόστερ συμπληρώθηκε, πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως είναι ορατό το ενδεχόμενο μέχρι τότε να προκύψει προσθήκη επιθετικού ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών για εγγραφή του στον κατάλογο Β.

Bet on Alfa

Ο Πάμπος Χριστοδούλου το σκέφτεται και αυτό δεν προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Λόπες αλλά από προηγουμένως. Θεωρεί πως άλλη μια επιλογή για την γραμμή κρούσης θα είναι ότι καλύτερο. Ως γνωστόν, για την κορυφή της επίθεσης υπάρχουν οι επιλογές των Ντάρμπισαϊρ, Λόπες και Κατσαντώνη.

Ο Κύπριος τεχνικός έδειξε στα φιλικά παιχνίδια, με τον χρόνο συμμετοχής που έδωσε στον 17χρονο επιθετικό, να τον εμπιστεύεται. Ωστόσο, πρόκειται για ένα άπειρο ποδοσφαιριστή που θέλει τον χρόνο του για να «ψηθεί» και να προσφέρει αυτά που στην Ομόνοια προσδοκούν. Γι’ αυτό και με άλλη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή, κάτω των 22 ετών που να έχει όμως σχετική εμπειρία, θα δώσει λύση και η ομάδα θα έχει μια γεμάτη επιθετική γραμμή.

Η κίνηση θα γίνει μόνο εάν εξευρεθεί κάτι καλό, που θα αξίζει τον κόπο και όχι απλώς για να γίνει άλλη μια προσθήκη. Μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχουν άλλες δυο βδομάδες και όλα είναι πιθανά.

Autoremarketing

Bet on Alfa