ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Αν δεν βελτιωθούμε, δεν διεκδικούμε τίποτα"

“Αν δεν βελτιωθούμε, δεν διεκδικούμε τίποτα”

“Κρατάμε την νίκη και τίποτα άλλο. Θέλαμε την Τρίτη σερί νίκη και είναι σημαντικό που το πετύχαμε. Η εμφάνιση δεν ήταν καλή, δεν μας έχει ικανοποιήσει. Αν θέλουμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Να δουλέψουμε πάρα πολύ για να βελτιωθούμε σε πάρα πολλούς τομείς”.

Bet on Alfa

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: “Όταν το λέει ένας παίκτης (Μπεμπέ), εγώ τι να πω; Ο κόσμος είδε μια εικόνα που δεν ικανοποίησε κανέναν. Σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Γι αυτό και ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε γι αυτά που είδε. Αν δεν βελτιωθούμε, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τίποτα”.

Για τα παράπονα της Δόξας για την διαιτησία: “Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να μιλά για την διαιτησία. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι”.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: “Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, όμως άλλο το θέλω και άλλο να δείξεις ότι μπορείς να το κερδίσεις. Αν παρουσιαστούμε έτσι, δεν μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όσους παίκτες έχουμε έτοιμους, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα δείξουμε κάτι διαφορετικό”.

Autoremarketing

Bet on Alfa